Toyotayı ben alacağım daha fazla acı çekmesin diye,bari sevabına ikisini aynı yere parketme,üzülmesin.Ayrıca gör bak şimdi başına ne işler çıkaracak Toyota,intikam alacak ;D ;D ;D
Sedat'cım hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Benim de vardı vaktiyle bir Discom. ben ona "huysuz İngiliz" diyordum.
İnşallah seninki uzun ömürlü ve kalıcı olur.
Sedat'cım hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Benim de vardı vaktiyle bir Discom. ben ona "huysuz İngiliz" diyordum.
İnşallah seninki uzun ömürlü ve kalıcı olur.
Sedat selam,
hayırlı olsun, kazasız belasız yolculuklar dilerim.
Arkadaşlar bu arad çok yakın bir dostum için vx100 arıyoruz. Tavsiyelerinizi bekleriz. Temiz bir araç olursa lütfen bilgilendirin.
Yüzüğü takmışlar sonra benim haberim oldu, Sedat a hızlandırılmış bir kurs vericez sanayinin yolunu unutacak garanti veriyorum. Belki vx80 kadar bagajı olmayacak ama onların girdiği heryere girecek , onların giremediği yerlerede girecek.
Sedat bey ceza konusunda oylama yapilirsa vay halinize...
Yavuz abi yapma din kardeşiyiz benim haberim oldu senınmı olmadi.. bari seni alalim bizim saflara eski toyataciyimişsin
Land roverin sanayide işi ne kaporta boya işi varsa olabilir
ama başka bişey için asla 20 senedir sanayideyim ,24 senedir land rover kullanıcısıyım hiç bir land roverimiz sanayi görmemiştir
Arkadaşlar,5-6 Aralık tarihinde Şilede düzenlenecek offroad yarışında benim sorumlusu olacağım etapda görev alacak 4 adet Toyota araca ihtiyacım var.Aslında araç sayısı 6 idi ama Heytem abi(xxSİLVERADOXX) ve Burak(EKO) şimdiden görevi kabul etti.Tercihim,aracında MT lastik ve vinç olan araçlar.Malum Aralık ayı şartlarında arazi çok ama çok ağır oluyor.Kulüp başkanımız Toyota tutkunluğumdam dolayı,bana bu özelliklerde araç bulursam izin verdi.Sizlerden destek istiyorum,Toyotalar bir etapda olması,dayanışma açısından güzel olur bence ;D ;D ;D
Sedat bey ceza konusunda oylama yapilirsa vay halinize...
Yavuz abi yapma din kardeşiyiz benim haberim oldu senınmı olmadi.. bari seni alalim bizim saflara eski toyataciyimişsin