Teşekkür ederim Yavuz, senin görüşlerin benim için çok önemliydi.
Gece vakti baskınımı hoşgörü ile karşılayıp üstüne birde kahve ikram eden eşine çok teşekkür ediyorum.
Ben teşekkür ederim Sedatcım , sayende kulağımın pası silindi homur homur ne güzel ses değilmi ;D Birde ilk günlerimi hatırladım nasılda kıvrak ve atakmış.
Bu arada benim alacağım aracın sahibini arayıp teklif veren 3 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Aracı aldığım arkadaşın ne kadar dürüst olduğunu anlamama vesile oldular.
Benim yeni araç aldığımı sadece gezenbilirdeki arkadaşlar biliyorlardı. Teklif veren arkadaşlar halen bu aracı almak istiyorlarsa teklif ettikleri fiyata ben onlara satarım.
tugsan ahmet usta istanbuldamı sanayidemi guzel yapmış bende tampon yaptırdım yeni , ataturk sanayida ali usta tanıyormusun valla ahmet ustada süpermiş
Sedat tekrar hayırlı olsun,
hoş olmayan, üzücü ve düşündüren şeyler olmuş ???, aracın tekrar hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun. Yavuz Bey in dediği gibi sonra nasıl bizlerin arasına çıkacaklar.
Bu arada aracın resimleri varsa görmek isterim.
Bu akşam tam bir off road yaptık. Kenan Çarpışantürk ü bilen varsa onunla birlikte aracı test ettik ve kendisi tarafından bararılı olarak onaylandı. Ben böyle bir deneyim yaşamamıştım. Aracın neler yapabildiğini görmüş oldum, tabi Kenan abininde. Valla kendisini biraz frenlemeseydik kimbilir daha neler yapacaktı. Bu arada tam gaz gitmekten yer yer çürüyen eksozum iyice homurdanmaya başladı.
Çok ani ve gece turu olduğu için fotoğraf makinası yoktu, cep telefonununda şarjı bittiği için foto çekemedim. Yoksa harika görüntüler olacaktı. 3 saattir araba yıkamacıda çamurları akıtmaya çalıştık.
.
hsbasar' Alıntı:
Bu arada benim alacağım aracın sahibini arayıp teklif veren 3 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Aracı aldığım arkadaşın ne kadar dürüst olduğunu anlamama vesile oldular.
Benim yeni araç aldığımı sadece gezenbilirdeki arkadaşlar biliyorlardı. Teklif veren arkadaşlar halen bu aracı almak istiyorlarsa teklif ettikleri fiyata ben onlara satarım.
Tuğsan şu anda camdan dışarı bakıyorum, ruhsatları benim adıma kayıtlı 2 Toyota 1 LR görüyorum.
Yine ruhsatı benim adıma kayıtlı olan VW 1303 görünmüyor, çünkü yağmur yağınca garajdan çıkarmıyorum onu
Her türlü aracı dizdin kapıya ;DŞahane
Hangisini istersen biner gezersin.
hsbasar' Alıntı:
Tuğsan şu anda camdan dışarı bakıyorum, ruhsatları benim adıma kayıtlı 2 Toyota 1 LR görüyorum.
Yine ruhsatı benim adıma kayıtlı olan VW 1303 görünmüyor, çünkü yağmur yağınca garajdan çıkarmıyorum onu