Arkadaşlar,5-6 Aralık tarihinde Şilede düzenlenecek offroad yarışında benim sorumlusu olacağım etapda görev alacak 4 adet Toyota araca ihtiyacım var.Aslında araç sayısı 6 idi ama Heytem abi(xxSİLVERADOXX) ve Burak(EKO) şimdiden görevi kabul etti.Tercihim,aracında MT lastik ve vinç olan araçlar.Malum Aralık ayı şartlarında arazi çok ama çok ağır oluyor.Kulüp başkanımız Toyota tutkunluğumdam dolayı,bana bu özelliklerde araç bulursam izin verdi.Sizlerden destek istiyorum,Toyotalar bir etapda olması,dayanışma açısından güzel olur bence ;D ;D ;D
Sedat hayırlı olsun ,
Uzaktan bile göz hoş geliyor,
Biraz oynasan ortaya neler çıkacağını Yavuzun araçtan zaten biliyoruz ;D ;D ;D
Kazasız belasız ,keyifli sürüşler dilerim.
Anlaşma yapıldıktan sonra,başkaları tarafından fiyat verilmesi büyük terbiyesizlik.
sedat bey aacınız hayılı uğurlu olsun böylesine başaılı aaçlaa aynı anda sahip olmak eminim çok büyük mutluluk kaynağıdır kazasız belasız...
dün akşam 18.00 sularında Antalya merkezde Üst yoldan Antalya'ya doğru Barboros beyin navarasını gördüm. ışıklardan bir hışım kalkan donanımlı navara hemen dikkatimi çekti haliyle
plakaya gözüm takılınca farkettim ki dünya küçük aracın canlısı daha bir heybeli gözüküyru gerçekten
Sedat hayırlı olsun ,
Uzaktan bile göz hoş geliyor,
Biraz oynasan ortaya neler çıkacağını Yavuzun araçtan zaten biliyoruz ;D ;D ;D
Kazasız belasız ,keyifli sürüşler dilerim.
Anlaşma yapıldıktan sonra,başkaları tarafından fiyat verilmesi büyük terbiyesizlik.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Dün akşam Yavuzlada konuşup planlar yapmaya başladık. Ama yapılacaklar tamamen duygusal, zaman gerektirecek.
Teklif verme konusunda kısa bir açıklama yapmak istiyorum. Ben o kişilerin kim olduğunu öğrenme ihtiyacı bile duymadım. Zaten yakın cevremizdeki, koyu muhabbet ettiğimiz dostlarımızın böyle birşey yapmayacağını biliyorum. Burada 33000 nin üzerinde üye var, bir elin 5 parmağının bir olmadığı gibi arada ne yaptığını bilmeyen insanlar çıkabiliyor demekki.
Sadece araç alacak dostlarımız bu konudan ders çıkarsın diye yazmıştım, aracınızın satışını alana kadar genele açık konularda yazmayın. Tekrar herkese teşekkürler, gezilerde görüşmek üzere.
Gelirsen yazarım.Ama arkadaşlar bu isimler federasyona verilecek yani kıvırma ihtimali yok.Öyle kamp,gezmek organizasyonu deyil yani,resmi yarış.Cihan okeysen geriye 3 adet araç lazım.Bu hafta çarşambaya kadar netleşmesi lazım.
Not:Bu arada Cihan helal olsun Ankaradan yarışa geleceksin ya,gaz vermek gibi olmasın ama diğer Toyotacılara kapak olsun derim. ;D ;D
Gelirsen yazarım.Ama arkadaşlar bu isimler federasyona verilecek yani kıvırma ihtimali yok.Öyle kamp,gezmek organizasyonu deyil yani,resmi yarış.Cihan okeysen geriye 3 adet araç lazım.Bu hafta çarşambaya kadar netleşmesi lazım.
Not:Bu arada Cihan helal olsun Ankaradan yarışa geleceksin ya,gaz vermek gibi olmasın ama diğer Toyotacılara kapak olsun derim. ;D ;D
beni yaz ev zaten şilede ,yarışların olduğu yerin dibinde ben gelmeyeceğimde kim gelecek ,senide yalnız bırakmam, bende kalırız şömine mangal ,gırgır şamata 2 gün beni yaz ,söz ağızdan çıkar bizde , ;D
beni yaz ev zaten şilede ,yarışların olduğu yerin dibinde ben gelmeyeceğimde kim gelecek ,senide yalnız bırakmam, bende kalırız şömine mangal ,gırgır şamata 2 gün beni yaz ,söz ağızdan çıkar bizde , ;D