doğan66 Ana Kamp Mesajlar 85 Tepkime Puanı 0 Yer yozgat Web www.antoff.org 8 Kas 2009 #2,785 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi lokman abı ben kesinlikle burdan senin gececeğine inanıyorum ve inan kırmızı krokslarım yanımda dır
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi lokman abı ben kesinlikle burdan senin gececeğine inanıyorum ve inan kırmızı krokslarım yanımda dır
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 8 Kas 2009 #2,786 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi fissek' Alıntı: Çağlar hiç tavsiye etmem,aman derim : 4 saat te çıktık. Genişletmek için tıkla ... bilmezmiyim tek aracımla avda (şimdiki değil) öyle bir yerde kaldım da, ne köy, ne traktör....vinç var dal yok...geze geze 1,5 saat köy aradım. derin çamurda fazla oyalanırsan ,,traktörcüyle muhabbete girersin. ;D bunlar işin tuzu biberi,zevki gerçi. ;D ama o çamuruda arabadan sökmek sıkıntılı kısmı. tabi şöyle bir yıkama hizmeti olsa ülkemizde sorun yok ;D ;D selamlar.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi fissek' Alıntı: Çağlar hiç tavsiye etmem,aman derim : 4 saat te çıktık. Genişletmek için tıkla ... bilmezmiyim tek aracımla avda (şimdiki değil) öyle bir yerde kaldım da, ne köy, ne traktör....vinç var dal yok...geze geze 1,5 saat köy aradım. derin çamurda fazla oyalanırsan ,,traktörcüyle muhabbete girersin. ;D bunlar işin tuzu biberi,zevki gerçi. ;D ama o çamuruda arabadan sökmek sıkıntılı kısmı. tabi şöyle bir yıkama hizmeti olsa ülkemizde sorun yok ;D ;D selamlar.
lokman07karaşahin toyota karaşahin Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 Yer antalya 8 Kas 2009 #2,787 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi doğanım ver coşkuyu ben bu gazla bursayı carşambaya bulurum
fissek Kamp III Mesajlar 834 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 8 Kas 2009 #2,788 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Dostum benim aracın yarın böyle bir yıkamaya ihtiyacı var ;D (kimin yok ki). Lokman abi fazla gaza gelme derim,benim gibi sakın durma :-\
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Dostum benim aracın yarın böyle bir yıkamaya ihtiyacı var ;D (kimin yok ki). Lokman abi fazla gaza gelme derim,benim gibi sakın durma :-\
omergin Kamp III Mesajlar 889 Tepkime Puanı 1 8 Kas 2009 #2,789 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: bilmezmiyim tek aracımla avda (şimdiki değil) öyle bir yerde kaldım da, ne köy, ne traktör....vinç var dal yok...geze geze 1,5 saat köy aradım. Genişletmek için tıkla ... abi kurek sart arabada, en kotu stepneyi gomerek sabit noka yapılır..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: bilmezmiyim tek aracımla avda (şimdiki değil) öyle bir yerde kaldım da, ne köy, ne traktör....vinç var dal yok...geze geze 1,5 saat köy aradım. Genişletmek için tıkla ... abi kurek sart arabada, en kotu stepneyi gomerek sabit noka yapılır..
doğan66 Ana Kamp Mesajlar 85 Tepkime Puanı 0 Yer yozgat Web www.antoff.org 8 Kas 2009 #2,790 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ben derimki ordan geçemezsen sana motorun bir buyuğünü ayarlarım
AHMET07 senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617 Mesajlar 1,199 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 8 Kas 2009 #2,791 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Lokman abi fazla gaza gelme derim,benim gibi sakın durma bence geldi bile gaza zaten bursada işivar lokman abinin..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Lokman abi fazla gaza gelme derim,benim gibi sakın durma bence geldi bile gaza zaten bursada işivar lokman abinin..
lokman07karaşahin toyota karaşahin Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 Yer antalya 8 Kas 2009 #2,792 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arkadaşların dediği doğrudur ordan gecerim
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 8 Kas 2009 #2,793 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi omergin' Alıntı: abi kurek sart arabada, en kotu stepneyi gomerek sabit noka yapılır.. Genişletmek için tıkla ... o biraz zor çıkar stpneyle stepneyi magmaya gömmen lazım
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi omergin' Alıntı: abi kurek sart arabada, en kotu stepneyi gomerek sabit noka yapılır.. Genişletmek için tıkla ... o biraz zor çıkar stpneyle stepneyi magmaya gömmen lazım
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 8 Kas 2009 #2,794 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bizde sakin,temiz gezdik bugün ;D
fissek Kamp III Mesajlar 834 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 8 Kas 2009 #2,795 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Lokman Abi başımın üstünde yerin var,mutlaka bekliyorum Allah tan bir mani olmazsa.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Lokman Abi başımın üstünde yerin var,mutlaka bekliyorum Allah tan bir mani olmazsa.
XXSİLVERADOXX kzj 70 fj40 Mesajlar 856 Tepkime Puanı 0 Yer tarabya 8 Kas 2009 #2,796 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi araya bi 70 sıkıştırmak lazım
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 8 Kas 2009 #2,797 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi XXSİLVERADOXX' Alıntı: araya bi 70 sıkıştırmak lazım Genişletmek için tıkla ... abi 70 de lazım bide 60 lazım, cihan babada olursa tertemiz olur.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi XXSİLVERADOXX' Alıntı: araya bi 70 sıkıştırmak lazım Genişletmek için tıkla ... abi 70 de lazım bide 60 lazım, cihan babada olursa tertemiz olur.
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 8 Kas 2009 #2,798 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi lokman07karaşahin' Alıntı: arkadaşların dediği doğrudur ordan gecerim Genişletmek için tıkla ... lokman abi selam.. ahmet abiden biliyorum sizi. abi lastiklerin ebatı nedir, kilit varmıdır, dişli oranlarıyla oynadınızmı acaba??? birde 2,4 mü 2, 8 mi araç.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi lokman07karaşahin' Alıntı: arkadaşların dediği doğrudur ordan gecerim Genişletmek için tıkla ... lokman abi selam.. ahmet abiden biliyorum sizi. abi lastiklerin ebatı nedir, kilit varmıdır, dişli oranlarıyla oynadınızmı acaba??? birde 2,4 mü 2, 8 mi araç.
lokman07karaşahin toyota karaşahin Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 Yer antalya 8 Kas 2009 #2,799 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi motor 3.0 turbo ön ve arka kilit var lastikler özel t.r de yok
XXSİLVERADOXX kzj 70 fj40 Mesajlar 856 Tepkime Puanı 0 Yer tarabya 8 Kas 2009 #2,800 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 38 mi lastikler lokman bey benim arabada 3.0 turbo