Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 969,860
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

kendimiz takıp cıkarma yok sadece araç patinaja geçişte devreye giriyor yani yüzde 80 kilit mesala benim önde yüzde 100 kilit var arkada 100 de seksen balatalı sistem önleri kumandalı arka kendi devreye giriyor ön dff değiştirmişler benim

Etiketler

ii geceler arkadaşlar yarın iş başı malum

Lokman bey iyi günlerde kullanın aracınızı, çok güzel olmuş.

Mücahit bey yayla fotoğrafları için teşekkürler. Güzel görünüyor, herkes geziyi iple çekiyor

Çağlar ve Kağana bu pazar evimi şenlendirdikleri için teşekkür ediyorum.
Plansız gezimizde keyifli oldu

Birkaç foto da benden

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

devam..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Herkeze Günaydın,hayırlı haftalar.

Sedatcım tam seni kaybettik derken bu gezi fotoğraflar iyi oldu Bunları arşiv bölümünede koyunda buralarda kaybolmasınlar,hepsine maşallah.

Bu arada Kaancım sen böyle aktiviteler yaparmıydın, ;D Yoksa filmmi kaplattın LC ye. ???

Çağlarcım az kaldı sabret,bebiş hayırlısıyla bir doğsun kurtulacaksın bu eziyetten. ;D Bende aynı dönemden geçdim,düşük ve basamaklı LC 8)

Arkadaşlar bu hafta çarşamba akşamına kadar gelmek isteyenler bana bildirise sevinirim.Malum federasyonaliste verilecek 8)

tugsan75' Alıntı:
Bu arada Kaancım sen böyle aktiviteler yaparmıydın, ;D Yoksa filmmi kaplattın LC ye. ???

abi sanada hayırlı haftalar; normalde ben kenardan izlemeyi seviyorum veya bahçeli 7 tur atmayı seviyorum
fakat dün sedat abi ve çağlar abiyle buluştuk biri önden aniden frene bastı biride soldan sıkıştırınca girdik kanala lastikler çamur oldu kıl oldum abi sorma. :-*

sedat abi şimdi anladım dicoyu asfalt için aldın, ikinci araç yani
arazide Toyota ;D

Gözlerim yaşardı dostum,makinanı almışsın nihayet,güle güle kullan. ;D ;D ;D

Kaputun üstündeki hava emiş ızgarası mı acaba? Fonksiyonel mi dekor amaçlı mı? Snorkel ile tezat oluşturuyor da.

Bakkan' Alıntı:
Kaputun üstündeki hava emiş ızgarası mı acaba? Fonksiyonel mi dekor amaçlı mı? Snorkel ile tezat oluşturuyor da.

kaput üstündeki kanal intercooler radyatörünün kanalı motorun hava kanalı değil .