zaten sanırım on tampon takarken arkayı da takmak gerek yani her ikisini de komple halletmek gerek, sen de bagaj havuzu var mı? denizlide bir yer var yapan sordum Lc icin hic uretmemisler min 300 adet siparis olmadan uretmiyorlar yuh dedim... senin bildigin yapan bir yer var mı?
slm heytem beycim, size bahsettim konuyla ilgili arkadasim benim aracı kullandi ve LC cok buyuk gelmis ona korktu aracın iriliginden sabah aradi ve LC den vazgecmis bilgin olsun cok tesekkurler ilgine, aslinda kacirilmayacak bir arac
zaten sanırım on tampon takarken arkayı da takmak gerek yani her ikisini de komple halletmek gerek, sen de bagaj havuzu var mı? denizlide bir yer var yapan sordum Lc icin hic uretmemisler min 300 adet siparis olmadan uretmiyorlar yuh dedim... senin bildigin yapan bir yer var mı?
bagajın icine monte ediliyor, istersen su tası istersen camur, yurt disindaki off-road araclarinda gormustum... amac alt halıyı korumak ve bir de bagaja koyulan malzemeleri kaydırmıyor arazi ses olayını engelliyor...
bagajın icine monte ediliyor, istersen su tası istersen camur, yurt disindaki off-road araclarinda gormustum... amac alt halıyı korumak ve bir de bagaja koyulan malzemeleri kaydırmıyor arazi ses olayını engelliyor...
anladım ben o işi praktikerden en büyük boy bagaj havuzu aldım plastik dandik bir şey ,onu kullanıyorum ama taban halısı ayva yinede birde benimki krem düşün artık ,7 ci sıra koltuklarda birileri oturunca tam felaket orjinal paspaslar bile iş yapmıyor bende saldım çayıra mevlem kayıra modundayım bu aralar ;D ;D
vaktim olmadı soracak arkadaşlar:) sedat bana özel mesaj atarsa sevinirim f 40 la ilgili...babam istiyo arkadaşlar gayette ciddiyim... hepinizie sevgiler...
vaktim olmadı soracak arkadaşlar:) sedat bana özel mesaj atarsa sevinirim f 40 la ilgili...babam istiyo arkadaşlar gayette ciddiyim... hepinizie sevgiler...
lazım derken babam soruşturuyordu toyoto f 40 ondan duydum.. bende suzuki var hani dedim bende kızı olaraktan biraz bilgi vereyim kendisine... havam olsun babama... hem özellik hem fiyat.....:) formda bi kaç kişiye sordum.. sedat diye biri dediler.. ama ben istanbudayım... yani hemen satın alıcak diye bişe yok sadece araştırma arkadaşlar şimdiden teşekkür ederimmm