Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 975,999

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Aynen..
e tabi layt olan var kazak olan var. gerçi bize laf duşmez ama nasil bilirsiniz arkadaşii

cihanülker' Alıntı:
daha ne dağlar kaybettik biz bu yolda bir bilsen ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kesin Ankara'dandır ;D ve kesin senin yüzündendir ;D

Yaw ben ne dualar ediyorum bilmiyosun.
Sen allahtan Ankarada'sın,birde buralarda olsaydın var yaaa,benim bilet çoktan kesilmiş,üstümde bi pardesü çöpleri kurcalıyo olurdum ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Aynen..
e tabi layt olan var kazak olan var. gerçi bize laf duşmez ama nasil bilirsiniz arkadaşii

Heyt,işte laz uşağu kodumu otortur valla ;D ;D

yok canım daha neler ben sadece evde toplanalım diyorum ,daha iyi oluyor en azından nerede olduğumuz belli ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
haaa ,sizin bizim geldiğimiz noktalara gelmeniz zaten imkansız artık , yeni nesiller çok akıllı ,o yalanlarıda yemezler ,lastik patladı ,hararet yaptı,aks kesti, görüntülü telefon var ;D

Ohooo,yeni nesil hepten bitik ;D biz, Son Mohikan gibi neslimizin son örnekleriyiz.Deee böyle giderse bizim neslide çabuk tükenicek ;D

cihan abi eski aracıda kesin sen bozmuşsundur evdekilere yalancı çıkmamak için ;D ;D ;D artık bahaneler yetmeyince ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
cihan abi eski aracıda kesin sen bozmuşsundur evdekilere yalancı çıkmamak için ;D ;D ;D artık bahaneler yetmeyince ;D ;D ;D

yok yah sağolsun landçı arkadaşları yollardan toplayıp beklemekten yalana gerek kalmadı bugüne kadar ,hep doğruları söyledimm ;D ;D ;D