KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sedatın yurtdışındaki kasalar,burada yok onlar malesef.Bu arada Yavuz abi seni Toyotaya karşı ilgilimi gördüm ne ;D Geri dönüş projelerimi var acaba bak ben af yasası çıkarırım senin için.
Bu 105 kasa Heytem abinin bahsettiği durumdan dolayı,(salıncak problemi yani salıncaklar aracı tutuyor ve yere temas etmesini engelliyor)genelde Avusturalya ve Amerikadan gelen taleplerden dolayı üretiliyor.
Bilmem artık Cihancım,yakında aramızda olacak bayaaaa Toyotacı arkdaşlar olacak.İsim vermiyeyim ;D
abi tarkandan son fiyatları bekliyorum, bu arada hala tam karar veremedim ben yılda yaklaşık 60-80 bin km yol yapıyorum acaba arabanın sertlik ayarı filan ,hala korkularım var çünki cuma günü istanbula 3-5 saatte bastım geldim , birde kiti takıp arabanın sürüş ve yol perfonmansı değişirse diye hala düşünüyorum , bu arada çağların araba montaja gitti birazdan gidip onada bakacağım ne bileyim böyle ortada gidip gidp geliyorum
Hiç sorma Heytem abi,Cihan DOSTUMUZ(enazından biz dost biliyorduk ;D)sen İstanbula gel,ekipmanları al,arama hatta Erkan(cdmsubaru)la buluş takıl,çay iç ve aramadan dön.Ne güzel dimi.
Bu 105 kasa Heytem abinin bahsettiği durumdan dolayı,(salıncak problemi yani salıncaklar aracı tutuyor ve yere temas etmesini engelliyor)genelde Avusturalya ve Amerikadan gelen taleplerden dolayı üretiliyor.
Bilmem artık Cihancım,yakında aramızda olacak bayaaaa Toyotacı arkdaşlar olacak.İsim vermiyeyim ;D
Sedatın yurtdışındaki kasalar,burada yok onlar malesef.Bu arada Yavuz abi seni Toyotaya karşı ilgilimi gördüm ne ;D Geri dönüş projelerimi var acaba bak ben af yasası çıkarırım senin için.
Toyotaya benim ilgim herzaman vardı, jeep e karşıda var hatta gerçek anlamda arazi aracı olarak değerlendirdiğim (kendi kriterlerime göre) tüm araçların her noktasını inceliyorum.
Ama dönüş imkansız, hala aynı görüşteyim Türkiye şartları için en kolay modifiye edilebilen araç klasik LR lar. Elimi altına soktuğumda dokunacağım vidanın kaç anahtarla sökülebileceğini bile ezberlemişim artık, Her parça telefonla ertesi gün kapıma geliyor bu büyük rahatlıktan vazgeçemem. ;D ;D
Heytem bey aslında iki tür çıkmış 100 ler önde rijit aks olan 105 diye çıkmış, Türkiyeye ve avrupa pazarına pek girmemiş ,afrika , amerika avustralya için opsiyonel.
yavuz bey çok çok özür dilerim, bizim mert kığılı 37 dedi. ama müthiş tebrik ediyorum, bizim millet yok onumu takıyım bunumu takıyım yorarmı bozarmı derken 38 leri taktınız tebrikler
Gerçek arazide,taşlı,çamurlu yollarda salıncak sistemi çabuk dağılır.Mesela,Bizim yarışlarda 1. gelselerde Suzukiler hep salıncak parçalarlar.Gerçek arazi aracında salıncak olmaz,olmamalıda.Teker yere ulaşmalı,ayrıca sistem itibariyle çok çabuk bozulur ama asfalt konforu iyidir.