Altaycım sen rahat ol,bizlerin aramızda yaptığımız makara,kakara bu muhabbetler,arazide madara olmak yoktur zaten,herkez batar,çıkar,kalır,vinçlenir.Bunlar olmazsa bu işin keyfi çıkmazki.Sonrada farklı araç guruplarından arkadaşlar goy goya başlar. ;D ;D ;D
Altaycım sen rahat ol,bizlerin aramızda yaptığımız makara,kakara bu muhabbetler,arazide madara olmak yoktur zaten,herkez batar,çıkar,kalır,vinçlenir.Bunlar olmazsa bu işin keyfi çıkmazki.Sonrada farklı araç guruplarından arkadaşlar goy goya başlar. ;D ;D ;D
bende zaten makara olsun diye yazdim,
Mesut soyledi de..,biliyorsun onun bu aralar kafasi karisik,landrover mi ,lc mi alayim diye
selamlar
Altan Altay
valla ben anlamadım madara olmak ne demek ??? , veya neyle ölçülür ölçü birimi nedir , amaç batınca madara olmaksa , ki ben batmadım ,madara olduk ,ilker bey hangi aracı alacağını iyi bilir sanayi faliyetlerinden
Eyvallah Ahmetcim,teşekkürler,nedemek görev senin.Yarın başkana isimlerinizi ve numaralarınız vereceğim malum federasyona bildirilecek.Araç seçimi sana kalmış,çizilmesini istemediğin Toyotalarından biriyle gel ;D
Bu arada şu garajdaki Toyotalarının resimlerini koyda hepimiz seyredelim. ;D ;D