KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba,
Binek araç olarak zaten toyota kullanıcısıyım.Şimdi ise yeni bir hilux 4*4 almak istiyorum.Bu aracımı hobby aracı olarak dizayn etmek istesem şnorkel,yükseltme kiti,vinç ve lastik (ağır offroad yapmam)için nerelere bakmam gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Erkin Ergün
istanbul
erkin bey safari snorkel ve ome yukseltme kiti icin taroto tarkan bey ile gorusmeniz gerekiyor.. vinc ve lastik konusunda istediginizi seceilirsiniz.. buaralar huma otoda t-max lerin fiyatı uygun, 9000 librelik bir vinc isinizi gorecektir..
çağlar istersen şöyle yapalım ,seninle arabaları değiştirelim sen ara ara ödersin farkı, böylece yengede kurtulur iniş binişten binerken indirirsin ,arabayı iş kolay yani kafana takma toyota yapmış aynı şeyi bende bazen yaşıyorum indiriyorum aracı ahali bindikten sonra yola devam
şimdiki sorunumuz vede en önemlilerinden biri
ya 10 inj jant ki ben orj çok begeniyorum.
yada resimdeki ara parça
almaya kalkarsak dişarda uçuyolar.
burda yaptirmak lazim bir talep açip toplumu yaptirsak..
çağlar istersen şöyle yapalım ,seninle arabaları değiştirelim sen ara ara ödersin farkı, böylece yengede kurtulur iniş binişten binerken indirirsin ,arabayı iş kolay yani kafana takma toyota yapmış aynı şeyi bende bazen yaşıyorum indiriyorum aracı ahali bindikten sonra yola devam
yada resimdeki ara parça
yada resimdeki ara parça
yavuzcum valla kumarcılar gibi olduk valla elimize geçen ilk boş para veya limiti boşalmış kredi kartıyla saldırıyoruz hemen ,devamlı bir kaşıntı hali durumu en son satıp kurtulacağım bu işten ,ama bu seferde başka kaşıntılar ortaya çıkıcak diye korkuyorum ;D
yok ömer ,aparatlar var yayı takmadan 2 tarafına geçirip biraz sıkıyoruz küçülüyor,yerine oturtup aparatı çıkarınca tamamdır.2-3 saat sürdü,çay kahve içerek ;D