Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Cumartesi günüyle ilgili birkaç ricam olacak.
1-)Buluşma yerinden kamp alanına gelince,kamp atma işlemini bitirip,toplu fotoğraf çekimini yapalım.Hem toplu,hemde model model,hertürlü kombinasyonu.
2-)Sonra araç donanımlarına göre etrafda gezilere çıkarız.Bu geziler esnasında konvoy liderleri direktiflerine uymak zorunludur.Ayrıca özellikle ricam olacak,lütfen kimse riskli hareketlerde bulunmasınki keyfimiz kaçmasın.Sonuçda bu bir OFFROAD etkinliği deyildir.
3-)Ormanda bitki örtüsüne dikkat edelim.Yenilen ve içilenler lütfen etrafa atılmasın.
4-)Ateşli silahlar kesinlikle yasaktır.
Saygılarımla.
GEZİ YAPILACAK ARAÇLARIN SINIFLANDIRILMASI;
A Grubu: Full donanımlı araçlar;MT Lastik+Full Kilit+Vinç+Telsiz
B Grubu: MT veya AT Lastik+En az 1 kilit++Vinç+Telsiz
C Grubu: Standart araçlar.
Bu donanımlara özen göstererek,uygun gezileri yapacağız.Guruplar kesinlikle,karışmayacaktır.Lütfen TEKLİF ETMEYİNİZ.
Grupların başındaki grup liderlerinin direktiflerine uymaya özen gösterelim.
toyotacılarrrrrr herkese iyi akşamlar bugün yorucu birgünümdü yarın yolculuk var herkese iyi akşamlar kazasız belasız buluşma nokta sında görüşmek dileğiğle ...
toyotacılarrrrrr herkese iyi akşamlar bugün yorucu birgünümdü yarın yolculuk var herkese iyi akşamlar kazasız belasız buluşma nokta sında görüşmek dileğiğle ...
İyi akşamlar,yok bugün çok yağmur yağdı,biryerlerde oturup sohbet ettik.Bataklık kısmetse yarın ;D. Ama belli de olmaz belki girmeyiz çünkü cumartesi sabahı geziye gelicez arabaların bitaraflarını bozmayalım giderayak.
İyi akşamlar,yok bugün çok yağmur yağdı,biryerlerde oturup sohbet ettik.Bataklık kısmetse yarın ;D. Ama belli de olmaz belki girmeyiz çünkü cumartesi sabahı geziye gelicez arabaların bitaraflarını bozmayalım giderayak.
Arkadaşlar, telsizi buldum ama henüz taktıramadım. Birkaç yere sordum ama takmadılar. İstanbul Avrupa yakası, tercihen Bahçeşehire yakın yerde telsiz montajı yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Arkadaşlar, telsizi buldum ama henüz taktıramadım. Birkaç yere sordum ama takmadılar. İstanbul Avrupa yakası, tercihen Bahçeşehire yakın yerde telsiz montajı yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Burakcım;Telsizi herhangi bir elektrikci idareten bağlayabilir,önemli olan anteni doğru yere uygunca taksın,telsiz ünitesini içeride elektriğini çakmak soketine giren aparat sayesinde bağlayabilirsin.Tabi uygun bir elektrikci bulamazsan.