Arkadaşlar, telsizi buldum ama henüz taktıramadım. Birkaç yere sordum ama takmadılar. İstanbul Avrupa yakası, tercihen Bahçeşehire yakın yerde telsiz montajı yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Telsiz montajı çok basit, kendiniz yapabilirsiniz, 12 v' u çakmaktan bile alabilirsiniz, radioyuda içerde biyere tutturun lastik v.s ile geçici olarak.
Anteni bilemem, dışarda anten için uygun yer bulunca kabloyu kapıda felan geçirebilirsiniz...
Anten kablosu kırılmasın, anten doğru yerde dursun yeter, ben çok araştırdım vallahi bahsedildiği kadar teffarruatlı bi iş değil...
arkadaslar bu arada bugun maslak sanayıdeydım her taraf toyota jeep kaynıyordu herkez arabalarının eksıklıklerı tamamlıyordu herkeze kolay gelsın ;D ;D ;D
arkadaslar bu arada bugun maslak sanayıdeydım her taraf toyota jeep kaynıyordu herkez arabalarının eksıklıklerı tamamlıyordu herkeze kolay gelsın ;D ;D ;D
[size=8pt]En kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim
Aslında 70 serisinin restorasyon aşamasının resimlerinide bu vesile ile bir araya getirmiş olurum.
Artık iyi bir forum okuyucusundan çok, daha aktif bir üye olma yolundayım
Merhaba Ahmet sensin değilmi hazırlıklar bittimi , yarın son gün
Evet Ahmet Abi benim..
Son güne kadar eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Cmtesi Opet de görüşmek üzere..
Ama benim antenimde yok, bu sebeple takacak yerden anten de alacağım.
Alfonse' Alıntı:
Telsiz montajı çok basit, kendiniz yapabilirsiniz, 12 v' u çakmaktan bile alabilirsiniz, radioyuda içerde biyere tutturun lastik v.s ile geçici olarak.
Anteni bilemem, dışarda anten için uygun yer bulunca kabloyu kapıda felan geçirebilirsiniz...
Anten kablosu kırılmasın, anten doğru yerde dursun yeter, ben çok araştırdım vallahi bahsedildiği kadar teffarruatlı bi iş değil...