Herkese merhaba,
Ön diferansiyelime taktırdığım Aussie ile ilgili hissiyatım şöyledir => ;D ;D ;D
Yorumlarım ise test olarak ilk gün çamur havuzunda oynadım ve kuzuyayla yoluna giden 80'lerin peşine takıldım. Kilit takılmadan önce kesinlikle takılacağıma inadığım yerlerden rahatlıkla geçtim. Ses yok, direksiyon normalde çok az daha sertleşti.
abi, şaşmazın yanındaki araziyi cumartesi gündüz arkadaşlar kazıdı, akşamda ben gidip yardım ettim... ;D
Sonra cumartesi zerrin' e köpek çarptı, kaburga gene gitti felan...
Ne biliyim, aslında gelseydin felan, bende tam tam katılamadım ya. Kelebek olamasamda tıytıl konumundayım zati.. ;D
Sonrada otobüsten indirilirken kaburgası gene zedelenmiş... evde yatıyor şimdi....
valla bir kar yağacakta böyle gezmeye gidersek ama nerelere bilmem , yani erkannnnnnnnnnnn ,erkannnnnnnnnnnn yaktın beni ulennnnn duramaz oldummmm yerimdeee ;D ;D ;D ;D
valla bir kar yağacakta böyle gezmeye gidersek ama nerelere bilmem , yani erkannnnnnnnnnnn ,erkannnnnnnnnnnn yaktın beni ulennnnn duramaz oldummmm yerimdeee ;D ;D ;D ;D
Nihahahaha
Bu akşam benden mutlusu yok.
Hani hep diyodum ben,naapcam diye,hatun beni öldürücek diye v.s
Önümüzdeki hafta sonuda yokum(demirköy),sıkıntı yok,hallettim ;D ;D ;D
Cihhaaaaaaaaaannnnnnnn cihaaaaaaaaaaannnnnnnnnn,senden bulaştı sendennnnnnnnnn ;D
sen dur sen dur,unutmadım sen durrrrr ben seni bi durdurucamkiiiiii ;D ;D
Nihahahaha
Bu akşam benden mutlusu yok.
Hani hep diyodum ben,naapcam diye,hatun beni öldürücek diye v.s
Önümüzdeki hafta sonuda yokum(demirköy),sıkıntı yok,hallettim ;D ;D ;D
Cihhaaaaaaaaaannnnnnnn cihaaaaaaaaaaannnnnnnnnn,senden bulaştı sendennnnnnnnnn ;D
sen dur sen dur,unutmadım sen durrrrr ben seni bi durdurucamkiiiiii ;D ;D