arkadaslar resimdeki arabanın port bagajı ne marka bilen var mı? arastirdim ama aynısından bulamadim bir de dakar logosu cok guzel durmus di mi? yapsam mı ki aynısını ;D ;D ;D
arkadaşlar bayram sonrası aralık ayı 2 veya 3 haftası ,antalydaki dostlarımız için bir ziyaret planlamaktayım cuma öğlen gidişli ,pazar akşam dönüşlü ,istanbul grubu uçakla gelebilir ,oradan karşılarız ,ankaradan ben kendi aracımla düşünüyorum ,deniz kenarında 2 gece gırgır şamata ,offroad ,kamp ne dersiniz ,planlamaya başlayayımmı yoksa yalnızmı gideyim ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
pegasus ta kampanya var kasım 20-21-22 tarihleri arasında bilet satın alırsanız bilet fiyatı 9.99 tl haberiniz olsun.
20-21-22 kasim 2009 tarihleri arasında yapılan satışlar için geçerlidir.
Aralik 2009, Ocak – Şubat - Mart 2010 tarihleri arasinda yapılan yurtiçi seyahatlerde geçerlidir.
Kampanya 100 bin koltukla sınırlıdır.
Rezervasyon değişikliği ve iade yapilmaz.
Kampanya ücreti yalnızca direkt seferlerde geçerlidir.
Çocuk ve bebek indirimi uygulanmaz.
9.99 tl vergiler dahil, flypgs.com üzerinden satın alınan tek yön bilet ücretidir.
arkadaşlar bayram sonrası aralık ayı 2 veya 3 haftası ,antalydaki dostlarımız için bir ziyaret planlamaktayım cuma öğlen gidişli ,pazar akşam dönüşlü ,istanbul grubu uçakla gelebilir ,oradan karşılarız ,ankaradan ben kendi aracımla düşünüyorum ,deniz kenarında 2 gece gırgır şamata ,offroad ,kamp ne dersiniz ,planlamaya başlayayımmı yoksa yalnızmı gideyim ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
aralıkta ben ve saz arkadaşlarım felekten bir gece çalmak ve offroyd ;D yapıp ,kamp atmak için antalya kemerdeyiz duyrulur tarihi , 1 aralıkta açıklayacağım şimdien haberiniz olsun ;D
Cihan çadırı Discoya aktardım. Geçen gün OTS de Hüseyin beyle birlikte yaptık.
Ama çok hoşuma gitmedi, tavanın tamamını kapladı ve tavan kademeli olduğundan ön taraf çok yüksek kaldı.
Haftaya sana uğrarım bir bakarız, belki farklı fikirler geliştiririz.
Çadırla birlikte sepette koyarım diyordum, yer kalmadı