Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 970,483
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

herkese günaydın, faruk ağabey şu hılux e neler yaptın bizede anlatsana, hılux le ilgili projelerim var. senden bilgi almam gerekiyor

Etiketler

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
herkese günaydın, faruk ağabey şu hılux e neler yaptın bizede anlatsana, hılux le ilgili projelerim var. senden bilgi almam gerekiyor

ne tür problemin var kardeşim.?

hıluxs bence en sorrunsuz ve parçası ucuz bir araçtır...
malum resmi kurumlarda bir hayli var kendilerinden o yüzden parça sıkıntısı olmaz..
son topladığım bu araç 2.800 cc 92 model ön arka kilitli perfonmanslı bir araç oldu..
dağda kırmaya müsait ;D

cihancim senin port bagajı ahmet mi yaptı yoksa farklı yerden mi? bir resim koymustum ben gordun mu oradaki port bagajı?

pandipieri' Alıntı:
cihancim senin port bagajı ahmet mi yaptı yoksa farklı yerden mi? bir resim koymustum ben gordun mu oradaki port bagajı?

serkan başka yerden aldım ama çok uğraştım ,maddi manevi ,ahmet uzak olduğu için gidememiştim ,keşke gitseydim daha ucuza malolacaktı ,senin koyduğun port bagajı bir ara gördüm galiba ama bir daha koyarsan bakalım

muhabbet kosesi sayfa 185 te duruyor. bu arada camdaki dakar logosu da muhtesem yaptırmayı dusunuyorum ister misin? ya da isteyen varsa yaptirabilirim arkadaslar...

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
faruk abi, önümüzdeki aylarda 38 lastikli bi hılux yapıyım diyorum

ideal ölçü 30 veya 33 lastik olmalı benim tavsiyem kardeşim..

Heytem abi araçin ekstra listesini gördunmu. aşmişlar ama araç fuar arabasi galiba

pandipieri' Alıntı:
muhabbet kosesi sayfa 185 te duruyor. bu arada camdaki dakar logosu da muhtesem yaptırmayı dusunuyorum ister misin? ya da isteyen varsa yaptirabilirim arkadaslar...

serkan senin fotodaki port bagaj ,AERORACK diye bir avusturalya markası bir araştır istersen ama türkiyeye getirmen çok zor , istersen ahmet usta ile berabar buna yakın bir model uygulayabilirsiniz ,sadece ayakları temin etmen lazım

bayaa bir arastirdim ama sanirim piyasadan kalkmış bir model aluminyum galiba bu model ahmet usta aluminyum calisiyor mu? ahmet usta duy sesimi lutfen.

tugsancim senin bir port bagaj projen vardı gezide ahmet usta ile konusacaktin ne yaptin o işi? nasil bir tasarim?

pandipieri' Alıntı:
bayaa bir arastirdim ama sanirim piyasadan kalkmış bir model aluminyum galiba bu model ahmet usta aluminyum calisiyor mu? ahmet usta duy sesimi lutfen.

serkan ahmet usta aliminyum çalışırda malzeme temin etmeniz lazım ,ama aliminyum yapma bence ,ama tabi yinede sn bilirsin