hıluxs bence en sorrunsuz ve parçası ucuz bir araçtır...
malum resmi kurumlarda bir hayli var kendilerinden o yüzden parça sıkıntısı olmaz..
son topladığım bu araç 2.800 cc 92 model ön arka kilitli perfonmanslı bir araç oldu..
dağda kırmaya müsait ;D
serkan başka yerden aldım ama çok uğraştım ,maddi manevi ,ahmet uzak olduğu için gidememiştim ,keşke gitseydim daha ucuza malolacaktı ,senin koyduğun port bagajı bir ara gördüm galiba ama bir daha koyarsan bakalım
muhabbet kosesi sayfa 185 te duruyor. bu arada camdaki dakar logosu da muhtesem yaptırmayı dusunuyorum ister misin? ya da isteyen varsa yaptirabilirim arkadaslar...
muhabbet kosesi sayfa 185 te duruyor. bu arada camdaki dakar logosu da muhtesem yaptırmayı dusunuyorum ister misin? ya da isteyen varsa yaptirabilirim arkadaslar...
serkan senin fotodaki port bagaj ,AERORACK diye bir avusturalya markası bir araştır istersen ama türkiyeye getirmen çok zor , istersen ahmet usta ile berabar buna yakın bir model uygulayabilirsiniz ,sadece ayakları temin etmen lazım
bayaa bir arastirdim ama sanirim piyasadan kalkmış bir model aluminyum galiba bu model ahmet usta aluminyum calisiyor mu? ahmet usta duy sesimi lutfen.
bayaa bir arastirdim ama sanirim piyasadan kalkmış bir model aluminyum galiba bu model ahmet usta aluminyum calisiyor mu? ahmet usta duy sesimi lutfen.