Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 972,776

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
işte olay bu erkan çok sağolasın ,ailemize yakışan ,yardımlaşma örneği ,çok sevindim

lastik ve cant profesörü erkancan.. yürür bu makine sayende.. ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
lastik ve cant profesörü erkancan.. yürür bu makine sayende.. ;D ;D

vay faruk abi demek bu canavarda kaldırımda durmaktan kurtulacak
gerçi her önünden geçişte göz zevkimizi okşuyordu ama sevindim genede

Faruk hocam,

Sadece uçar demek olmaz , makinanın hakkı şu uçar - kaçar / dalar - çıkar...... bir arslan yavrusu dahamı geldi

bsayil' Alıntı:
vay faruk abi demek bu canavarda kaldırımda durmaktan kurtulacak
gerçi her önünden geçişte göz zevkimizi okşuyordu ama sevindim genede

barbaroscan hepsine yetişecek zamanım olmuyo bu gidişle galericiliğei donücek işim ;D.eksiklerini tamamlayıp.bir kaçını satmaya karar verdim kardeşim.

aozturk' Alıntı:
Faruk hocam,

Sadece uçar demek olmaz , makinanın hakkı şu uçar - kaçar / dalar - çıkar...... bir arslan yavrusu dahamı geldi
ahmet bey yeni değil bu. 2 yıldır uğraşıyorum bu makineye ;D Çok meraklıyım ve toyota 4x4 hastasıyım uzun yıllardır uğraşıyorum modıfıyeye kendimce..
antalyada yaşayanlar bilir bunu..benim şirketin ön cephesinde tabelam yoktur.sadece toyotalar vardır ;D ;D ;D

tabela yerine de toyota kullanıyorum.. herkez rahat buluyo işyerimi ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
tabela yerine de toyota kullanıyorum.. herkez rahat buluyo işyerimi ;D ;D ;D

Bundan daha güzel tabelamı olur, Allah daha çok versin garaj kiralarsın ;D ;D ;D. Sarıyı biliyoruz Soğucak Kartalı , beyazı gördük az önce , kapıda siyah hılux. Senin elinden bide 80 çıksada bana kısmet olsa nede iyi olur.... ;D

walla ahmetcan bu öyle bir tutku ki.. yapıyosun sonra satlmaya kıyamıyosun..zaman içinde bir iki derken oldu 7 tane ..antalyaya geldiğinizde hepsi siz dostların emrinde

THE FARUK' Alıntı:
walla ahmetcan bu öyle bir tutku ki.. yapıyosun sonra satlmaya kıyamıyosun..zaman içinde bir iki derken oldu 7 tane ..antalyaya geldiğinizde hepsi siz dostların emrinde

Maşallah diyelim bu durumda heran piyasaya müdahale ederim diyorsun yani , şaka bir yana demekki hemen hergün uğrasacak düşünecek bir konu var sende offroad la ilgili desene ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Maşallah diyelim bu durumda heran piyasaya müdahale ederim diyorsun yani , şaka bir yana demekki hemen hergün uğrasacak düşünecek bir konu var sende offroad la ilgili desene ;D ;D

ahmetcan daha iyi ve güzelleri sizlerin olsun dileğim..