hah esas isin ustadı geldi? erkancim bizim LC vx100 lerin orjinal jant boytları nedir ve ne kadar daha buyuk lastik takabiliriz. yani Faruk beyin dedigi o maxxis 8080 ya da 8090 olur mu?
ilk etapta sadece stepne tasımak icin kucuk bir sey istiyorum, ilerde bu kadar komplike hala gelirim. thule barlar bizim aracın tavanındaki yukseltilere takılıyor degil mi? bagajda onun ustune mi monte ediliyor?
serkancım hiç boşu boşuna para harcama benden sana tavsiye ,bir işi bir kerede bitirilir ,sonradan büyütme filan olmaz aklında olsun ,10 tane arabada yaşadım ,değiştir değiştir ,sonu yok ,bence bekle ,iyi tasarla bir kerede bitir yoksa çok daha tuzluya maloluyor aklında bulunsun
hah esas isin ustadı geldi? erkancim bizim LC vx100 lerin orjinal jant boytları nedir ve ne kadar daha buyuk lastik takabiliriz. yani Faruk beyin dedigi o maxxis 8080 ya da 8090 olur mu?
aslinda haklisin cihan ya bir kerede hepsini bitirmek gerek. bu arada bu yukseltme kitindeki high konumu falan dediginizi takarken mi ayarlıyorsunuz yoksa icerden bizim ki gibi leveling mi var?
İnanın daha bakmadım
Aaa anahtarlı, kilitlenebilir.
Kimisinde anahtar diye bir çeşit allen anahtar veriyorlar.
Orjinalinde öyle değil bildiğiniz anahtar