abi valla çok zor bu aralar ,her taraftan doluyum ,otelde tıp kongresi var hemde 1 ay ,her yer doktor ,dolu kafayı kaldıramıyorum , birde yılbaşı partisi var ki sorma , süslemeler filan ,aman aman ,sorma
Geleceklerin sayısı bu gün enişte hariç 15 araç olldu.. 2 gündür sağnak yağmur var yarın metal sesleri çıkar yukarıda.. bende sarı hıluxsle oğlum umut da yardımcı pilot dün geldi ankaradan..ankara üniversitesinde son sınıfta.. alışmaya başladı bakalım birlikte kesebilecekmiyiz 4 tekeri yerden ;D ;D
Geleceklerin sayısı bu gün enişte hariç 15 araç olldu.. 2 gündür sağnak yağmur var yarın metal sesleri çıkar yukarıda.. bende sarı hıluxsle oğlum umut da yardımcı pilot dün geldi ankaradan..ankara üniversitesinde son sınıfta.. alışmaya başladı bakalım birlikte kesebilecekmiyiz 4 tekeri yerden ;D ;D
Dün internetteki problerler nedeniyle mesajları cevaplayamadım.
Kaza zaten ufak birşeydi, geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Serkan bey, yeni aracın fj40 ile beraber fotoları vardı, yeni hatırladım.
Ben bu fotoları 2" yükselen discoverynin, standart FJ40 hizasına geldiğini göstermek için çekmiştim ;D
Altuğ, yayları bearmacrh ın mavi yayları ile değiştirince sorun ortadan kalktı. Huma oto çok güzel bir esnaflık örneği göstererek sorunu iletir iletmez mavi yayları gönderdi bize.
Montajını ancak bayramdan sonraki gün yapabildik. Koray beye teşekkür edemeden libyaya döndüm, umarım oda okuyordur Toyota sayfasını.
Nasıl yaparız, ne zaman yaparız bilmiyorm ama beydağlarını bende gezmek istiyorum.
Cihan duygusal ve zamansal ayarlamaları yapıp 2010 yılı içinde kaçalım Antalyaya bir şekilde.