arkadaslar,
Halit abi yi bende yakindan taniyorum,fiyat konusunu da aciklayayim,yaz baslarinda dediginiz fiyata inmisti ,hatta Izmit ten arkadasim Mesut a cok soyledim aallim diye,
baska arac aldi,Halit abi de o donemde bir is icin aracini o fiyattan satmaya raziydi ancak toyota bulusmasinda konustugumuzda o fiyatin mazi oldugunu soyledi.
arkadaslar,
Halit abi yi bende yakindan taniyorum,fiyat konusunu da aciklayayim,yaz baslarinda dediginiz fiyata inmisti ,hatta Izmit ten arkadasim Mesut a cok soyledim aallim diye,
baska arac aldi,Halit abi de o donemde bir is icin aracini o fiyattan satmaya raziydi ancak toyota bulusmasinda konustugumuzda o fiyatin mazi oldugunu soyledi.
yaa abi karıştırma ortalığı ;D ;D ;D ;D ;D, mesut abiye 100 alacaktık konuşmuştum ,zaten bu aralar ortalarda yok ne yapıyor ,iyimi benden selam çok kendisine
müco valla geçen enişteyle kampa gitmiştik ,antalyda 29 ekimde kaput üstünü geçiyordu ,1-2 kez dnedim tıklamadı ,başka gezilerdede çok girdim ,bir şey yok ,ama toyota buluşmasındada çamur iğrençti ama yine bir şey yok ,yıkamacı biraz saydırdı ama o kadarda olur yani ;D