Arkadaşlar aracıma tavan sepeti yaptırmak istıyorum istanbul anadolu yakasında yaptırabileceğim bir usta tavsiyeniz varmı araç bj 75 yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
yapacak çok şey var bir yerden başlamam gerekiyor 235x85x16 camur lastığı de düşünüyorum hem zor bulunuyor hemde bu ara fiyatlar uçuyor en uygun nerden bulabilirim
Erkan Bey bende aynen sizin gibi tavan sepeti ve aynı ebat lastik düşünüyorum. Bilgilerimizi paylaşırsak çok memnun olurum.
Ataşehir de OTS diye bir firma söylemişlerdi.İnternet sitesi var . Bi ara bende uğramayı düşünüyorum ama ben Avrupa yakasında olduğumdan o tarafa bir gittiğimde uğrayacağım.
simurg2' Alıntı:
yapacak çok şey var bir yerden başlamam gerekiyor 235x85x16 camur lastığı de düşünüyorum hem zor bulunuyor hemde bu ara fiyatlar uçuyor en uygun nerden bulabilirim
burak kardeş bagaj için yada lastik için bulduğum yerleri sizinle seveseve paylaşırım hatta ikimiz beraber sıkı pazarlık yaparız.Daha önce yaptıran varsa paylaşırsa amerikayı yeniden keşfetmemiş oluruz birde tavana takılan krıko olarak kullanılan bir aparat var ismini tam olarak yazamıyorum bilmediğimiçin resmini bulursam yükleyecem lazım ondanda birtane
Sanırım hi-Jack ten bahsediyorsunuz. Yalnız ben önce fiyat araştırması yapıp planlamam gerekiyor. Maalesef duygusal olarak hemen ve ikisinide almam mümkün değil. Hatta taksit seçeneklerini de değerlendirmem gerekir. Ama pazarlık konusunda beraber hareket etmek iyi olur.
burak bey üstüne bastınız ayağınızı kaldırın diye bir değim varya cuk oturdu maddi olarak sizinle aynı kaderi paylaşıyorum birkaç resim yüklüyorum örnek olarak
ahmet usta olayını bende düşündün ama aracı antalyaya götürmek orda birkaç gün kalmak geri dönüş astarı yüzünden pahalı gelir diye düşündümhilüx burak bey (buraklar çok olunca bu terimi kullandım kusura bakmayın)
faruk bey teşekkürler kendisi ile görüştüm aracın antalyaya gitmesi lazım ölçü alınacak gitmek gerekiyor hatta açılır tavan olayınıda görüştük araç olmadan zor benin olçü alıp gödermem ne derece doğru olur sonra dönüşü olmaz diye düşündüm antalya nerden baksak 700km 700 dönüş 1400km oyüzden bu tarafta bakıyorum.ilginize teşekkürler
ahmet usta olayını bende düşündün ama aracı antalyaya götürmek orda birkaç gün kalmak geri dönüş astarı yüzünden pahalı gelir diye düşündümhilüx burak bey (buraklar çok olunca bu terimi kullandım kusura bakmayın)
ahmet ustayla bir konuş istersen tavan sepeti çok milimetrik bir konu değil onun çevresinde alıştırma yapacağı bir toyota vardır.ben aracımı götürmedim ona.