e 100 farki tabiii
bizim seksenlerde çaki gibi maşallah
zevk meselesi neticede
dimi Cihan abiiii
Ama genede abimissin saygida kusur etmeyiz sen bizim gonullerimizi saybisin seviyorum seni ben ne kadar tercihlerin degişik olsada her zaman belli bir olçude yanindayiz abicim ;D ;D ;D
sabah sabah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bende seni çok seviyorum mücocum ,aynen seninde her ne kadar renk ve ışık tercihlerin değişik olsada ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, seviyorum ,ben de aynı ölçüde yanındayım kardeşim , ;D ;D ;D ;D
haaa haaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,ben ışığı hayatta sevmem müco ya ,hele hele kırmızı hiç sevmem ,ama hoşumada gitmedi değil yani ,o gece karanlığında kırmızı kırmızı , sevgililer günü gibi kımıl kımıl ;D ;D ;D ;D
valla zamanım müsait olduğunda ,faruk abinin arabası gibi ,bir araç hazırlayacağım , uzun yol kamp aracı ( 3 akü ,220 elektirik ,küçük bir jenaratör, sıcak su,,araç üstü çadır ,filan ) ;D ;D
Beyler bana uyar. karda çetin olur orasi ama birşeyler ayarlariz. çikmak içinde bir seksen daha buldukmu sorun yok. olmadi vx 100 ceke ceke çikaririz benim vinç safli sorun olmaz. zaten top gibi ya yuvarlariz anasini satiyim muhahahahaa
Beyler bana uyar. karda çetin olur orasi ama birşeyler ayarlariz. çikmak içinde bir seksen daha buldukmu sorun yok. olmadi vx 100 ceke ceke çikaririz benim vinç safli sorun olmaz. zaten top gibi ya yuvarlariz anasini satiyim muhahahahaa
valla zamanım müsait olduğunda ,faruk abinin arabası gibi ,bir araç hazırlayacağım , uzun yol kamp aracı ( 3 akü ,220 elektirik ,küçük bir jenaratör, sıcak su,,araç üstü çadır ,filan ) ;D ;D
Cihan zaten sen niye 35" takıyorsun VX100 e. Daha öncede yazayım dedim, vazgeçtim. Neden 40 veya 60 serisi bir araç alıp onunla oynamıyorsun.
35" ten sonra Kavaklıdere yolları zor olur sana.