Aslında ben de Powertrax ın kilidini almıştım ama aracı satmaya karar verince diğer parçalarla birlikte sattım.
Henüz kilit olayını tam çözemedim ben, yıllardır sismik ekiplerde arazi aracı kullanıyorum, hiçbirinde kilit yok ve bu araçlar birfiil arazide kullanılıyor.
(Sadece land roverlerde standart orta kilit vardı) Eğer FJ40 ile devam edersem kilit takıp deneriz
Arkadaşlar peki neden Türkiye de olmasın.Haydi girişimci ruh ortaya çıksın . Gelin atölyemizi kuralım, mekanı hepberaber kuralım, sırayla ihtiyacı olan aracı imece usulü yapalım. Hem zevk, hem muhabbet hem de ekonomi.
Biraz uçuk oldu galiba. Ortalığı karıştırayım biraz. ;D
Arkadaşlar peki neden Türkiye de olmasın.Haydi girişimci ruh ortaya çıksın . Gelin atölyemizi kuralım, mekanı hepberaber kuralım, sırayla ihtiyacı olan aracı imece usulü yapalım. Hem zevk, hem muhabbet hem de ekonomi.
Biraz uçuk oldu galiba. Ortalığı karıştırayım biraz. ;D
Bu tamamen amatör bir oluşum. Ustalık gerektiren konularda zaten usta desteği alınması gerekir. Bir hobi mekanı gibi düşün.Vakit ve nakit yeterli olsa kendime ufak bir atölye hayal ediyorum ama zor.
Yatağımı da oraya taşımam gerekebilir sonra. ;D
pandipieri' Alıntı:
tabi suat gibi bir USTA benim gibi bir aymaz'ı yanına kabul edermi onu bilemiyorum...