Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 978,312
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

doğan66' Alıntı:
benimde niyetim 38 takmak eğer 2 jant daha bulursam çunkü iki yedek var 80 kasalardan belkı mümkün olur sanada 38 yakışır gaz vermiş gibi olmayımda

erdoğan abi senin arabada kaç yükseltme vardı ? ,çünki 80 ler 38 lastiği biraz zor sığar gibi ,çamurluklara ,tampona işlem yapmak lazım

Etiketler

doğan66' Alıntı:
benimde niyetim 38 takmak eğer 2 jant daha bulursam çunkü iki yedek var 80 kasalardan belkı mümkün olur sanada 38 yakışır gaz vermiş gibi olmayımda

Benim hummerdekiler 38 doğan abi senin 80 nede yakışır hani..Ondan sonra domuz filan kaldırım kalır sana.

cihanülker' Alıntı:
erdoğan abi senin arabada kaç yükseltme vardı ? ,çünki 80 ler 38 lastiği biraz zor sığar gibi ,çamurluklara ,tampona işlem yapmak lazım

Cihan gaza getirme beni bende şu aralar 44 düşünmekteyim ;D

doğan66' Alıntı:
dört buçuk falan ama daha oynamam lazım 33 te sorun yok benım yükseltme fabrikadan

4,5 inç mi doğan abi ,benim arabanın üzrindeki lastik ile 33 arasında 1 cm fark var yaklaşık ,33 ler bende çok küçük duruyor ama toplam 7,5 cm kaldırdık arabayı

cihanülker' Alıntı:
4,5 inç mi doğan abi ,benim arabanın üzrindeki lastik ile 33 arasında 1 cm fark var yaklaşık ,33 ler bende çok küçük duruyor ama toplam 7,5 cm kaldırdık arabayı

Cihan hiç bozma kardeşim çünki uzun yol yapıyosun.33 idealdir..

Cihan ..cihan

Koca bir gün kar yağdı beydağlarına duyurulur kardeşim ;D

Şİmdide yoğun yağmur var antalyayı sel götürüyo..

Bir resim paylaşmak geldi içimden.. telgırafın tellerlne landmı kondu ;D