çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,849 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: Biri telsizmi dedi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kerim sanada 285-75-16 BFgoodrich AT çok yaman olur diyorum ;D ;D ben kefilim bak.. (gazlama örneği ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: Biri telsizmi dedi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kerim sanada 285-75-16 BFgoodrich AT çok yaman olur diyorum ;D ;D ben kefilim bak.. (gazlama örneği ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,850 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: kerim sanada 285-75-16 BFgoodrich AT çok yaman olur diyorum ;D ;D ben kefilim bak.. (gazlama örneği ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D 38 den aşağı kurtarmıyor artık bırakın bu şişe mantarı gibi lastikleri ;D ;D ;D (Gazlamanın bir adım ötesi)
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: kerim sanada 285-75-16 BFgoodrich AT çok yaman olur diyorum ;D ;D ben kefilim bak.. (gazlama örneği ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D 38 den aşağı kurtarmıyor artık bırakın bu şişe mantarı gibi lastikleri ;D ;D ;D (Gazlamanın bir adım ötesi)
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,851 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: kerim sanada 285-75-16 BFgoodrich AT çok yaman olur diyorum ;D ;D ben kefilim bak.. (gazlama örneği ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Çağlar ,benim At ler bitti yol lastiği oldu artık, 33*12,5*15 BF sığdırmaya çalışıyoruz , ;D ;D ;D dediğin gibi masraf üstüne masraf ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: kerim sanada 285-75-16 BFgoodrich AT çok yaman olur diyorum ;D ;D ben kefilim bak.. (gazlama örneği ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Çağlar ,benim At ler bitti yol lastiği oldu artık, 33*12,5*15 BF sığdırmaya çalışıyoruz , ;D ;D ;D dediğin gibi masraf üstüne masraf ;D ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 13 Ara 2009 #4,852 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: kerim sanada 285-75-16 BFgoodrich AT çok yaman olur diyorum ;D ;D ben kefilim bak.. (gazlama örneği ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kerim abi aman gaza gelme senin aracın bijonları bile kaldırmaz o yükü ;D ;D ;D 17 bijonlar daha sıkarken kırılıyor ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: kerim sanada 285-75-16 BFgoodrich AT çok yaman olur diyorum ;D ;D ben kefilim bak.. (gazlama örneği ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kerim abi aman gaza gelme senin aracın bijonları bile kaldırmaz o yükü ;D ;D ;D 17 bijonlar daha sıkarken kırılıyor ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,853 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi altug onaran' Alıntı: kerim abi aman gaza gelme senin aracın bijonları bile kaldırmaz o yükü ;D ;D ;D 17 bijonlar daha sıkarken kırılıyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Türk kasındandır o ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi altug onaran' Alıntı: kerim abi aman gaza gelme senin aracın bijonları bile kaldırmaz o yükü ;D ;D ;D 17 bijonlar daha sıkarken kırılıyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Türk kasındandır o ;D ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,854 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bugün konya yolundaki lastikçideydim bf bayisinde sorsaydım sanada fiyat...kuzu gibi dizmiş bf leri mis gibi taze lastik kokuyordu... ;D ;D 315 varmı dedim , elimizde yok hatta siparişle bile çooook zor dedi.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bugün konya yolundaki lastikçideydim bf bayisinde sorsaydım sanada fiyat...kuzu gibi dizmiş bf leri mis gibi taze lastik kokuyordu... ;D ;D 315 varmı dedim , elimizde yok hatta siparişle bile çooook zor dedi.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,855 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: bugün konya yolundaki lastikçideydim bf bayisinde sorsaydım sanada fiyat...kuzu gibi dizmiş bf leri mis gibi taze lastik kokuyordu... ;D ;D 315 varmı dedim , elimizde yok hatta siparişle bile çooook zor dedi. Genişletmek için tıkla ... İstanbul da varmış, ama önce sığacakmı diye ,aynı ebattan bitane bulup deneyeceğiz , yoksa alıp sonrada aracı yükseltmek hiç işime gelmiyor ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: bugün konya yolundaki lastikçideydim bf bayisinde sorsaydım sanada fiyat...kuzu gibi dizmiş bf leri mis gibi taze lastik kokuyordu... ;D ;D 315 varmı dedim , elimizde yok hatta siparişle bile çooook zor dedi. Genişletmek için tıkla ... İstanbul da varmış, ama önce sığacakmı diye ,aynı ebattan bitane bulup deneyeceğiz , yoksa alıp sonrada aracı yükseltmek hiç işime gelmiyor ;D ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 13 Ara 2009 #4,856 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D 38 den aşağı kurtarmıyor artık bırakın bu şişe mantarı gibi lastikleri ;D ;D ;D (Gazlamanın bir adım ötesi) Genişletmek için tıkla ... Şişe mantarı mı ??? O zaman Elizabeth'e de 35" takalım (kaşıntı başlangıcı) ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D 38 den aşağı kurtarmıyor artık bırakın bu şişe mantarı gibi lastikleri ;D ;D ;D (Gazlamanın bir adım ötesi) Genişletmek için tıkla ... Şişe mantarı mı ??? O zaman Elizabeth'e de 35" takalım (kaşıntı başlangıcı) ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,857 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: İstanbul da varmış, ama önce sığacakmı diye ,aynı ebattan bitane bulup deneyeceğiz , yoksa alıp sonrada aracı yükseltmek hiç işime gelmiyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bende var 315 , senin jantlar 16 ise al dene.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: İstanbul da varmış, ama önce sığacakmı diye ,aynı ebattan bitane bulup deneyeceğiz , yoksa alıp sonrada aracı yükseltmek hiç işime gelmiyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bende var 315 , senin jantlar 16 ise al dene.
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,858 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: İstanbul da varmış, ama önce sığacakmı diye ,aynı ebattan bitane bulup deneyeceğiz , yoksa alıp sonrada aracı yükseltmek hiç işime gelmiyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... senin arac sabit aksmı önleri.salıncakmı yoksa??
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: İstanbul da varmış, ama önce sığacakmı diye ,aynı ebattan bitane bulup deneyeceğiz , yoksa alıp sonrada aracı yükseltmek hiç işime gelmiyor ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... senin arac sabit aksmı önleri.salıncakmı yoksa??
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 13 Ara 2009 #4,859 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Şişe mantarı mı ??? O zaman Elizabeth'e de 35" takalım (kaşıntı başlangıcı) ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yakışır abla sen lastikleri al gel gerisini ben hallederim
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Şişe mantarı mı ??? O zaman Elizabeth'e de 35" takalım (kaşıntı başlangıcı) ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yakışır abla sen lastikleri al gel gerisini ben hallederim
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,860 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Bende var 315 , senin jantlar 16 ise al dene. Genişletmek için tıkla ... vaay çok uygun olur...(kaşıntı mertebeseni aşıp , başına iş almak üzere) ;D ;D :
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Bende var 315 , senin jantlar 16 ise al dene. Genişletmek için tıkla ... vaay çok uygun olur...(kaşıntı mertebeseni aşıp , başına iş almak üzere) ;D ;D :
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,861 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Şişe mantarı mı ??? O zaman Elizabeth'e de 35" takalım (kaşıntı başlangıcı) ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D 2 inch lift, hemen takılır 35 kastırmadan , ama yazıktır ya senin lastikler yepyeni daha.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Şişe mantarı mı ??? O zaman Elizabeth'e de 35" takalım (kaşıntı başlangıcı) ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D 2 inch lift, hemen takılır 35 kastırmadan , ama yazıktır ya senin lastikler yepyeni daha.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,862 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: vaay çok uygun olur...(kaşıntı mertebeseni aşıp , başına iş almak üzere) ;D ;D : Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D çağlar' Alıntı: senin arac sabit aksmı önleri.salıncakmı yoksa?? Genişletmek için tıkla ... arka sabit ,ön bağımsız - torsiyon, Cihanın aynısı.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: vaay çok uygun olur...(kaşıntı mertebeseni aşıp , başına iş almak üzere) ;D ;D : Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D çağlar' Alıntı: senin arac sabit aksmı önleri.salıncakmı yoksa?? Genişletmek için tıkla ... arka sabit ,ön bağımsız - torsiyon, Cihanın aynısı.
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,863 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: vaay çok uygun olur...(kaşıntı mertebeseni aşıp , başına iş almak üzere) ;D ;D : Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D önler salıncak, bence 35 girmez pajeronun altına, yada çok fazla kaldırmak lazım, ozamanda kerim köpek klübesinde yatmaya başlar ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: vaay çok uygun olur...(kaşıntı mertebeseni aşıp , başına iş almak üzere) ;D ;D : Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D önler salıncak, bence 35 girmez pajeronun altına, yada çok fazla kaldırmak lazım, ozamanda kerim köpek klübesinde yatmaya başlar ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,864 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D önler salıncak, bence 35 girmez pajeronun altına, yada çok fazla kaldırmak lazım, ozamanda kerim köpek klübesinde yatmaya başlar ;D ;D Genişletmek için tıkla ... önü kaldırdık zaten 6 cm ;D ;D ;D Gerçi araç çökmüş zamanla ,standartın 2 cm üstünde şimdi
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D önler salıncak, bence 35 girmez pajeronun altına, yada çok fazla kaldırmak lazım, ozamanda kerim köpek klübesinde yatmaya başlar ;D ;D Genişletmek için tıkla ... önü kaldırdık zaten 6 cm ;D ;D ;D Gerçi araç çökmüş zamanla ,standartın 2 cm üstünde şimdi