altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 13 Ara 2009 #4,865 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D önler salıncak, bence 35 girmez pajeronun altına, yada çok fazla kaldırmak lazım, ozamanda kerim köpek klübesinde yatmaya başlar ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi niye öyle diyosun adamlar kocaman paletleri sığdırıyolar pajeroya ;D ;D ;D 35" mi sığmıcak ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D önler salıncak, bence 35 girmez pajeronun altına, yada çok fazla kaldırmak lazım, ozamanda kerim köpek klübesinde yatmaya başlar ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi niye öyle diyosun adamlar kocaman paletleri sığdırıyolar pajeroya ;D ;D ;D 35" mi sığmıcak ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,866 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kerim senin jantlar 15 mi 16 mı?
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 13 Ara 2009 #4,867 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi kim atti bu lastik işini ortaya masraflari cekecek. Feci gaz yemiş ortalik.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi kim atti bu lastik işini ortaya masraflari cekecek. Feci gaz yemiş ortalik.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,868 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Kerim senin jantlar 15 mi 16 mı? Genişletmek için tıkla ... 15
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Kerim senin jantlar 15 mi 16 mı? Genişletmek için tıkla ... 15
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,869 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: ;D ;D ;D arka sabit ,ön bağımsız - torsiyon, Cihanın aynısı. Genişletmek için tıkla ... abi maceraya girme ozaman hiç.neyse orjinali 1 veya max.2 büyüğü derim. yavuza bakma yandaş arıyo kendine. ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: ;D ;D ;D arka sabit ,ön bağımsız - torsiyon, Cihanın aynısı. Genişletmek için tıkla ... abi maceraya girme ozaman hiç.neyse orjinali 1 veya max.2 büyüğü derim. yavuza bakma yandaş arıyo kendine. ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,870 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi altug onaran' Alıntı: abi niye öyle diyosun adamlar kocaman paletleri sığdırıyolar pajeroya ;D ;D ;D 35" mi sığmıcak ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D Bir denesin sığarsa süper olur.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi altug onaran' Alıntı: abi niye öyle diyosun adamlar kocaman paletleri sığdırıyolar pajeroya ;D ;D ;D 35" mi sığmıcak ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D Bir denesin sığarsa süper olur.
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,871 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: kim atti bu lastik işini ortaya masraflari cekecek. Feci gaz yemiş ortalik. Genişletmek için tıkla ... yavuz cihana verdi gazı, cihanda tüm ortama ;D ;D ;D cdm -subaruda istanbuldan ince ince ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: kim atti bu lastik işini ortaya masraflari cekecek. Feci gaz yemiş ortalik. Genişletmek için tıkla ... yavuz cihana verdi gazı, cihanda tüm ortama ;D ;D ;D cdm -subaruda istanbuldan ince ince ;D ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 13 Ara 2009 #4,872 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu ne yahu, LR'ciler çıkartma mı yaptı buraya )
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 13 Ara 2009 #4,873 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hizmetci ahçiya ahçi soföre soforde hanimami oldu yani..
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 13 Ara 2009 #4,874 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Bende var 315 , senin jantlar 16 ise al dene. Genişletmek için tıkla ... Benim jantlar 16, ben denesem : yunus bager' Alıntı: Yakışır abla sen lastikleri al gel gerisini ben hallederim Genişletmek için tıkla ... Büyüksün Yunus ;D ;D ;D E ne güzel olmuş o fotoğrafta işte, yükseltmesek olmuyor mu Yavuz :-\
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Bende var 315 , senin jantlar 16 ise al dene. Genişletmek için tıkla ... Benim jantlar 16, ben denesem : yunus bager' Alıntı: Yakışır abla sen lastikleri al gel gerisini ben hallederim Genişletmek için tıkla ... Büyüksün Yunus ;D ;D ;D E ne güzel olmuş o fotoğrafta işte, yükseltmesek olmuyor mu Yavuz :-\
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,875 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: yavuz cihana verdi gazı, cihanda tüm ortama ;D ;D ;D cdm -subaruda istanbuldan ince ince ;D ;D Genişletmek için tıkla ... öle deme abi sen koymadınmı 59 inch felan gözümüz alıştı onlara ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: yavuz cihana verdi gazı, cihanda tüm ortama ;D ;D ;D cdm -subaruda istanbuldan ince ince ;D ;D Genişletmek için tıkla ... öle deme abi sen koymadınmı 59 inch felan gözümüz alıştı onlara ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,876 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Benim jantlar 16, ben denesem : Büyüksün Yunus ;D ;D ;D E ne güzel olmuş o fotoğrafta işte, yükseltmesek olmuyor mu Yavuz :-\ Genişletmek için tıkla ... Tükkan senin, Nezaman istersen göndereyim ;D ama yükseltmeden olmaz, onuda Yunus halleder.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Benim jantlar 16, ben denesem : Büyüksün Yunus ;D ;D ;D E ne güzel olmuş o fotoğrafta işte, yükseltmesek olmuyor mu Yavuz :-\ Genişletmek için tıkla ... Tükkan senin, Nezaman istersen göndereyim ;D ama yükseltmeden olmaz, onuda Yunus halleder.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,877 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: abi maceraya girme ozaman hiç.neyse orjinali 1 veya max.2 büyüğü derim. yavuza bakma yandaş arıyo kendine. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yok ya 33 son nokta, Nedense hep öyle denir ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: abi maceraya girme ozaman hiç.neyse orjinali 1 veya max.2 büyüğü derim. yavuza bakma yandaş arıyo kendine. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yok ya 33 son nokta, Nedense hep öyle denir ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 13 Ara 2009 #4,878 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Benim jantlar 16, ben denesem : Büyüksün Yunus ;D ;D ;D E ne güzel olmuş o fotoğrafta işte, yükseltmesek olmuyor mu Yavuz :-\ Genişletmek için tıkla ... 5cm yükseecek sadece ister +2" yay ,amortisör istersen 2"get amortisörlerede civi
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Benim jantlar 16, ben denesem : Büyüksün Yunus ;D ;D ;D E ne güzel olmuş o fotoğrafta işte, yükseltmesek olmuyor mu Yavuz :-\ Genişletmek için tıkla ... 5cm yükseecek sadece ister +2" yay ,amortisör istersen 2"get amortisörlerede civi
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,879 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ne olacaksa olsun ,herkes arctic truck gibi gezsin dedim ;D ;D ;D ;D ;D şaka bi yana 315 büyük ebat abi 35 inch yorar beni. lpg de 400 kuruş yakıyorum zaten
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ne olacaksa olsun ,herkes arctic truck gibi gezsin dedim ;D ;D ;D ;D ;D şaka bi yana 315 büyük ebat abi 35 inch yorar beni. lpg de 400 kuruş yakıyorum zaten
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,880 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: yok ya 33 son nokta, Nedense hep öyle denir ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ben iki sene önce öyle diyordum ;D ;D sonra nooldu bilmiyorum ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: yok ya 33 son nokta, Nedense hep öyle denir ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ben iki sene önce öyle diyordum ;D ;D sonra nooldu bilmiyorum ;D ;D