çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,881 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ya yavuzum sorması ayıp defender 2,5 nasıl döndürüyor bu lastikleri?? nasıl oluyor yani, bir süreyim seninkini bakayım hızlı kaçıyormu.. : : :
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ya yavuzum sorması ayıp defender 2,5 nasıl döndürüyor bu lastikleri?? nasıl oluyor yani, bir süreyim seninkini bakayım hızlı kaçıyormu.. : : :
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,882 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: ne olacaksa olsun ,herkes arctic truck gibi gezsin dedim ;D ;D ;D ;D ;D şaka bi yana 315 büyük ebat abi 35 inch yorar beni. lpg de 400 kuruş yakıyorum zaten Genişletmek için tıkla ... 4,88 ;D ;D (Gaz kesmek yok ;D ;D )
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: ne olacaksa olsun ,herkes arctic truck gibi gezsin dedim ;D ;D ;D ;D ;D şaka bi yana 315 büyük ebat abi 35 inch yorar beni. lpg de 400 kuruş yakıyorum zaten Genişletmek için tıkla ... 4,88 ;D ;D (Gaz kesmek yok ;D ;D )
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,883 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: 4,88 ;D ;D (Gaz kesmek yok ;D ;D ) Genişletmek için tıkla ... yok 80 kasaya 4,56 var..hem daha hesaplı.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: 4,88 ;D ;D (Gaz kesmek yok ;D ;D ) Genişletmek için tıkla ... yok 80 kasaya 4,56 var..hem daha hesaplı.
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 13 Ara 2009 #4,884 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: ya yavuzum sorması ayıp defender 2,5 nasıl döndürüyor bu lastikleri?? nasıl oluyor yani, bir süreyim seninkini bakayım hızlı kaçıyormu.. : : : Genişletmek için tıkla ... Bir hatırlatma yapayım sonradan olacaklardan mesul değiliz ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: ya yavuzum sorması ayıp defender 2,5 nasıl döndürüyor bu lastikleri?? nasıl oluyor yani, bir süreyim seninkini bakayım hızlı kaçıyormu.. : : : Genişletmek için tıkla ... Bir hatırlatma yapayım sonradan olacaklardan mesul değiliz ;D ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,885 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: ya yavuzum sorması ayıp defender 2,5 nasıl döndürüyor bu lastikleri?? nasıl oluyor yani, bir süreyim seninkini bakayım hızlı kaçıyormu.. : : : Genişletmek için tıkla ... Oran meselesi, üzerinden çok düşük oranlı arazi çıktı aracın, son hızı 100 km bile değildi, o açığı lastikle doldurduk. http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/Sedat_kacamak/?action=view¤t=yavuz5.flv
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: ya yavuzum sorması ayıp defender 2,5 nasıl döndürüyor bu lastikleri?? nasıl oluyor yani, bir süreyim seninkini bakayım hızlı kaçıyormu.. : : : Genişletmek için tıkla ... Oran meselesi, üzerinden çok düşük oranlı arazi çıktı aracın, son hızı 100 km bile değildi, o açığı lastikle doldurduk. http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/Sedat_kacamak/?action=view¤t=yavuz5.flv
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 13 Ara 2009 #4,886 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi vaay bayada gidiyormuş...uzadı gitti ..
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 13 Ara 2009 #4,887 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D 2 inch lift, hemen takılır 35 kastırmadan , ama yazıktır ya senin lastikler yepyeni daha. Genişletmek için tıkla ... Tamam işte, onları da satarız ;D Kaşıntı durumu yeni finansal düzenlemeleri de zorunlu hale getiriyor yunus bager' Alıntı: 5cm yükseecek sadece ister +2" yay ,amortisör istersen 2"get amortisörlerede civi Genişletmek için tıkla ... Peki o zaman şehiriçi trafiğindeki mükemmel manevra kabiliyetini kaybetmez mi ???
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D 2 inch lift, hemen takılır 35 kastırmadan , ama yazıktır ya senin lastikler yepyeni daha. Genişletmek için tıkla ... Tamam işte, onları da satarız ;D Kaşıntı durumu yeni finansal düzenlemeleri de zorunlu hale getiriyor yunus bager' Alıntı: 5cm yükseecek sadece ister +2" yay ,amortisör istersen 2"get amortisörlerede civi Genişletmek için tıkla ... Peki o zaman şehiriçi trafiğindeki mükemmel manevra kabiliyetini kaybetmez mi ???
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,888 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: vaay bayada gidiyormuş...uzadı gitti .. Genişletmek için tıkla ... Onaran kardeşlerin GPS ölçümüne göre 123 km miydi neydi onunla gidiyormuş, benim sayaç 80 küsür gösteriyordu.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: vaay bayada gidiyormuş...uzadı gitti .. Genişletmek için tıkla ... Onaran kardeşlerin GPS ölçümüne göre 123 km miydi neydi onunla gidiyormuş, benim sayaç 80 küsür gösteriyordu.
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 13 Ara 2009 #4,889 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Tamam işte, onları da satarız ;D Kaşıntı durumu yeni finansal düzenlemeleri de zorunlu hale getiriyor Peki o zaman şehiriçi trafiğindeki mükemmel manevra kabiliyetini kaybetmez mi ??? Genişletmek için tıkla ... abla lastiklere kullanıcı buluruz ;D ;D ;D o kısım kolay
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Tamam işte, onları da satarız ;D Kaşıntı durumu yeni finansal düzenlemeleri de zorunlu hale getiriyor Peki o zaman şehiriçi trafiğindeki mükemmel manevra kabiliyetini kaybetmez mi ??? Genişletmek için tıkla ... abla lastiklere kullanıcı buluruz ;D ;D ;D o kısım kolay
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 13 Ara 2009 #4,890 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Tamam işte, onları da satarız ;D Kaşıntı durumu yeni finansal düzenlemeleri de zorunlu hale getiriyor Peki o zaman şehiriçi trafiğindeki mükemmel manevra kabiliyetini kaybetmez mi ??? Genişletmek için tıkla ... Defendere inerken binerken manevra kabiliyeti bozulabilir ;D ;D ona garanti vermek zor ama manevra kabiliyetinde değişen bişey olmaz
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Tamam işte, onları da satarız ;D Kaşıntı durumu yeni finansal düzenlemeleri de zorunlu hale getiriyor Peki o zaman şehiriçi trafiğindeki mükemmel manevra kabiliyetini kaybetmez mi ??? Genişletmek için tıkla ... Defendere inerken binerken manevra kabiliyeti bozulabilir ;D ;D ona garanti vermek zor ama manevra kabiliyetinde değişen bişey olmaz
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,891 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Tamam işte, onları da satarız ;D Kaşıntı durumu yeni finansal düzenlemeleri de zorunlu hale getiriyor Peki o zaman şehiriçi trafiğindeki mükemmel manevra kabiliyetini kaybetmez mi ??? Genişletmek için tıkla ... Sen tamam dedikten sonra olur, fakat kapalı otoparkları unutman lazım.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SDC' Alıntı: Tamam işte, onları da satarız ;D Kaşıntı durumu yeni finansal düzenlemeleri de zorunlu hale getiriyor Peki o zaman şehiriçi trafiğindeki mükemmel manevra kabiliyetini kaybetmez mi ??? Genişletmek için tıkla ... Sen tamam dedikten sonra olur, fakat kapalı otoparkları unutman lazım.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,892 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ben yatıyorum,rüyamda biraz 33' lastik göreyim ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 13 Ara 2009 #4,893 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: Ben yatıyorum,rüyamda biraz 33' lastik göreyim ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... 38 mi demek istedin ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yazargezeryolçizer' Alıntı: Ben yatıyorum,rüyamda biraz 33' lastik göreyim ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... 38 mi demek istedin ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 13 Ara 2009 #4,894 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: 38 mi demek istedin ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yok yok 33 son ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: 38 mi demek istedin ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yok yok 33 son ;D ;D ;D
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 13 Ara 2009 #4,895 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bütün muhabbet gece yarısından sonra dönmüş ;D
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 13 Ara 2009 #4,896 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: abi 06 benim.. şu sağdaki Genişletmek için tıkla ... ok kardeşim..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: abi 06 benim.. şu sağdaki Genişletmek için tıkla ... ok kardeşim..