KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İstemedim,çünkü burada kamp kuracağımız alana 4x4 her araç hatta binek araç bile ulaşabilir.Esasamaç bir araya gelmek.Sonra oralarda azacak biryer buluruz.İlk gezide de Şilede çok yer bildiğimden,her araca uygn ortak bir güzergah ayarlamakdı amacım.
Alicim iyi güzelde bu ve benzeri hareketler aracına ve sana zarar verir.Bence sabret donanımlarına başla sonra azarsın ufak ufak.Ayrıca ana kural,tek başına araziye çıkma hele hele donanımsız asla. 8)
Alicim iyi güzelde bu ve benzeri hareketler aracına ve sana zarar verir.Bence sabret donanımlarına başla sonra azarsın ufak ufak.Ayrıca ana kural,tek başına araziye çıkma hele hele donanımsız asla. 8)
aynen öyle tuğsan abi aslında arkadaşlarla cumartesi, pazar günü yapacağımız gezinin keşfini yapmaktı, benim aracıda merak ettiler, zeminde kandırdı bizi, öncesi baya güzeldi, aracı vinçle kurtardık marka bu sayfaya ters diye eklemedim fotoğrafını
bak ne güzel söylüyo tuğsan...benim battığı yere bi bakın.1-2 saat yürüdüm traktör bulmaya ;D vincim var bağlayacak dal yok..
demekki neymiş
-asfalt lastiğiyle küçücük çamurda bile kalabilirmişiz
-araziye çıkmadan arazi aktarmaları vs.çalışıyrmu diye kontrol etmek gerekirmiş
-bağlayacak mekan olmadığı zaman vinç güzel bir aksesuarmış.