Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,043,921
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Olur olur,yavaş yavaş. ;D Önce ev giderleri para kalırsa oyuncak giderleri.

Etiketler

Tuğsan cım gecenki gezide araçların donanımlarınıda istemiştin bu gezi biraz light galiba pek ilgilenmemişsin donanımla

İstemedim,çünkü burada kamp kuracağımız alana 4x4 her araç hatta binek araç bile ulaşabilir.Esasamaç bir araya gelmek.Sonra oralarda azacak biryer buluruz.İlk gezide de Şilede çok yer bildiğimden,her araca uygn ortak bir güzergah ayarlamakdı amacım.

güzel çökmüşsün ali.eline sağlık ;D

al sana kardeş ;D(benim önler bağlanmıyordu yanlız hub yüzünden)

Alicim iyi güzelde bu ve benzeri hareketler aracına ve sana zarar verir.Bence sabret donanımlarına başla sonra azarsın ufak ufak.Ayrıca ana kural,tek başına araziye çıkma hele hele donanımsız asla. 8)

tugsan75' Alıntı:
Alicim iyi güzelde bu ve benzeri hareketler aracına ve sana zarar verir.Bence sabret donanımlarına başla sonra azarsın ufak ufak.Ayrıca ana kural,tek başına araziye çıkma hele hele donanımsız asla. 8)

aynen öyle tuğsan abi aslında arkadaşlarla cumartesi, pazar günü yapacağımız gezinin keşfini yapmaktı, benim aracıda merak ettiler, zeminde kandırdı bizi, öncesi baya güzeldi, aracı vinçle kurtardık marka bu sayfaya ters diye eklemedim fotoğrafını

çağlar' Alıntı:
güzel çökmüşsün ali.eline sağlık ;D

al sana kardeş ;D(benim önler bağlanmıyordu yanlız hub yüzünden)
arşive buda eklendi abi sende fena çökmüşsün

tugsan75' Alıntı:

bak ne güzel söylüyo tuğsan...benim battığı yere bi bakın.1-2 saat yürüdüm traktör bulmaya ;D vincim var bağlayacak dal yok..

demekki neymiş
-asfalt lastiğiyle küçücük çamurda bile kalabilirmişiz
-araziye çıkmadan arazi aktarmaları vs.çalışıyrmu diye kontrol etmek gerekirmiş
-bağlayacak mekan olmadığı zaman vinç güzel bir aksesuarmış.