Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 994,376
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

THE FARUK' Alıntı:
....................bj 60 ve 62 ye 38 takılmaz dediler ben taktım. 5 yılda bindim ;D

Aynen Faruk bey, bana neler neler dediler, kulakları tıka bildiğin yoldan şaşma ( ara gazı ;D ;D )

Etiketler

Aynen abi , şaka fiyatlar.. Yok öyle abartı lastik düşünmem. Şimdilik en azından ;D
VX100'ün de yakıt konusu takıldı aklıma ??

cihanülker' Alıntı:
yaktın ulennnn biziiii ver gazı kaç ver gazı kaç nereye kadar yahu tak tak dah büyüğü daha büyüğü ;D ;D

;D ;D Abi 33 dediğin nedirki şişe mantarı ;D ;D ( dolmuş şoförü ;D)

discovery-V8' Alıntı:
Aynen Faruk bey, bana neler neler dediler, kulakları tıka bildiğin yoldan şaşma ( ara gazı ;D ;D )

Yavuz bey ben yaptım birazdan paylaşacağım resimleri..
Bu arada videolar için beni yönlendirmenizi bekliyorum.. pratik bir sıkıştırma proğramı gibi.. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Aynen abi , şaka fiyatlar.. Yok öyle abartı lastik düşünmem. Şimdilik en azından ;D
VX100'ün de yakıt konusu takıldı aklıma ??

Vergisiyle senin depo 25 kere fullenir ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yaktın ulennnn biziiii ver gazı kaç ver gazı kaç nereye kadar yahu tak tak dah büyüğü daha büyüğü ;D ;D

Cihan benim şu aracı gördün mü bilmiyorum ama ;D
Alıyosun canım kardeşim bir bj 60 87 model atıyosun kupasını.Bak neler oluyo.. ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Yavuz bey ben yaptım birazdan paylaşacağım resimleri..
Bu arada videolar için beni yönlendirmenizi bekliyorum.. pratik bir sıkıştırma proğramı gibi.. ;D ;D

Abi uğraşma küçültmeye http://photobucket.com/ buraya üye ol gönder videoları o ayarlıyor.