Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 988,152
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Cihan benim arkadaşa bakıyoruz. ilan nerde?

cihanülker' Alıntı:
heytem abi Selam ,arabayı satılığa koydum, ;D ;D BJ 60 VEYA 62 ,BİGFOOT, hazırlayacağım bir tane , kafaya koydum ,bu arada antalya kemer gezisini unutma abi ocak 22-23-24

Etiketler

Arkadaşa göstercem, model fiyat falan gibi. Önce bir baksın ben detayı veririm zaten ona.

cihanülker' Alıntı:
burakçım, sahibinden.comda ama ne gerek var arabanın her aşaması zaten sitede var sen biliyorsun ;D ;D

cihancım, insallah gelirim bi aksilik olmazsa
abi 60 ların krallrı suatlarda
12ht motorlu 2 tane 61 var

cihanülker' Alıntı:
sedatçım fiyatları uçmuştu yanlış hatırlamyor isem 25-30 arası geziyorlardı değilmi ???

Cihan fiyatlar uçmuştu haklısın, ihaleden 19000 lira civarı almışlar. En son bildiğim yanasip bir tanesini 23000 e sattı, Çağlar o konuyu daha iyi biliyor.
Benim bahsettiğim kişi geçen ay konuştuğumda aracı mardinden getirmemişti, bir miktar kar verilerek ondan alınabilir veya yanasip ile ciddi bir pazarlık yapılabilir.

sedat önce aracı satmam lazım ,artık hobi için paralanmaktan bıktım bu sefer önce satacağım,sonra harcayacağım ,kesin karar verdim ;D

cihan vx 100 motorunu unut, onlar fuul beyin ecu ile calışıyor,bi 350 merikan motoru atılabilir, ama 12ht ye hiç gerek yok

cihanülker' Alıntı:
sedat önce aracı satmam lazım ,artık hobi için paralanmaktan bıktım bu sefer önce satacağım,sonra harcayacağım ,kesin karar verdim ;D

eee ben tersini yaparken doğru yapıyorsun diyordun ;D