Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 989,636
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

AHMET07' Alıntı:
faruk abi seninde hiç kaşıntın geçmiyo offrodada ha nassı bi kaşıntı buya .

Bu hayata bakışım belkide ahmetcan

Etiketler

arkadaşlar şu an trt1 de çöl aslanları diye bir belgesel var. Adam toyota kullanıyor. ;D

faruk abi sölemeyi unuttum sen sordunya bugün benim için naptın diye 2 rekatta namaz kıldım senin için.

AHMET07' Alıntı:
faruk abi sölemeyi unuttum sen sordunya bugün benim için naptın diye 2 rekatta namaz kıldım senin için.

Evelde Atsodan çıktım geldim eve bu kadar yoğun gündemden sonra ..

Bir huzur çöktü üzerime ;D ;D

;D ;D bak cihanda jek arkadaşnı yanlız bırakmıyo burak toyota kullandırıyo herkez sna çalışıyo baba . yani

cihanülker' Alıntı:
jack kardeşimle beraber ,takılıyoruz bu akşam antalya mandalinası eşliğinde ;D ;D
uğrasın
Oyy oy oy ozaman sana hem salut hemde apsalut diyotum kardeşim fütursuzca..

Yarasın kardeşime..bendende selam söyle cihancan .. bir ara banada ahmet usta ile simsıkı saralım kendilerini Jack kardeşin ;D ;D ;D ;D

beni tekila dan başkası yıkmıyo be abi

büyük ihtimal yılbaşından 1-2 gün evvel oradayım ihtimal değil oradayım kesin ,jack ,sen,ben ve ahmet abi ,kaynaşırız bol,bol hasret gideririz ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
büyük ihtimal yılbaşından 1-2 gün evvel oradayım ihtimal değil oradayım kesin ,jack ,sen,ben ve ahmet abi ,kaynaşırız bol,bol hasret gideririz ;D ;D ;D

Mutlu oluruz cihancan bizdede bir jack arkadaş var tanıştırmak isteriz seninle ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Mutlu oluruz cihancan bizdede bir jack arkadaş var tanıştırmak isteriz seninle ;D ;D ;D

valla abi şöyle kaçalım bir akşam sahile ,yakalım mangalı ,offf ,sonrada çaldıralım bütün telefonları ,sevdiğimiz dostları arayalım verelim gazı verelim gazı ,başta erkannnnnnnn ,erkannnnnnn ,sonra gerisi gelir zaten ;D

ben çarım şimdiden erkannnnnnnnnnnnnnnnnn erkannnnnnnnnnnnn ;D ;D ;D