Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 990,459
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

AHMET07' Alıntı:
erkannnnnnnnn diye verince feryadı hemen koşup geldi bak cihan nasıl kıymetli bi arkadaş anladın dimi

Her zaman abi
Bi erkaaaaaaaaaaaaannnnn yeterli abi ;D

Etiketler

bak erkana saldırmayın arkadaşlar durum iyi dil galibem sanursam ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
abi yarın paylaşalım sabah arayayım seni ,yazalım tam programı sitedeki başlığa , başlayalım rezarvasyonları almaya ;D ;D ;D ;D
Tamamdır cihan kardeşim yarın beraberiz zaten ahmet usta ile ..Proğramı telefonla paylaşır..Zımbalarız siteye ;D

abi yarın netleştircem baksana buralarda vıcık çamur kar manyak oldu yarın belli olur kesin

THE FARUK' Alıntı:
Tamamdır cihan kardeşim yarın beraberiz zaten ahmet usta ile ..Proğramı telefonla paylaşır..Zımbalarız siteye ;D

yarın netleştirelim yoksa bizi zımbalayacaklar faruk abi durum onu gösteriyo ;D ;D

abi ne ıspartası ya, kemer snayiden dalın yukarıya , ormancıların evnin önünden teleferik arkasına , valla yolda şimdi tam olmuştur ,kar ,çamur su geçişi, zirvede tabi çıkabilirseniz mangal off offf ;D ;D ;D

Birde üstüne 1-2 resim atın buraya,bizde sebeplenelim ;D

cihanülker' Alıntı:
birader valla ararım hatta ararım , ;D ;D telefonuda açık bırakırım

Bende burda, kıskançlığa bağlı kalp krizinden gidiyim baba ;D ;D

doğan66' Alıntı:
cihan ben her iki lc yi de sattım antalya ekibi beni kabul etmiyor bana bir lc bulalım ne dersin

abi hayırlısı olsun , üzüldüm ,ama buluruz artık sana bir 100 kasa yapalım ,hatta arabada ankarada hazır ,faruk abi biliyor , alalım o aracı hem hesaplı ,hemde çabucak hallederiz ;D ;D ;D