Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 991,442
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
sedat günaydın ,discoda eksik ne varki ,??? lastiklerin tamam , arabada yürüyor, çadırında var ,evdekileride alır gelirsin ;D

Discoda gaz eksik, ben onunla antalyaya gelirsem izin paramın yarısının 3 günde yemiş olurum ;D
Birde uzun yola çıkmadan evvel çadırın rüzgar tutma problemini çözmem lazım

Etiketler

Araçla birleşip gelme durumu varsa bir an önce konuşmamız lazım, İstanbul ekibi olarak. Ona göre uçak bileti olaylarını ayarlarız.

cihanülker' Alıntı:
ahmet abi mutlaka olacaktır , 2-3 kişi birleşilipte bir araçla gelinebilir ,büyütecek bir şey yok ,550 km

Cihan Soğucak içinde ilk gaz senden gelmişti ;D hatırlıyormusun

Bakkan' Alıntı:
Araçla birleşip gelme durumu varsa bir an önce konuşmamız lazım, İstanbul ekibi olarak. Ona göre uçak bileti olaylarını ayarlarız.

Burak,

Ben çok istiyorumda işleri nasıl ayarlarım bilmiyorum

hsbasar' Alıntı:
Discoda gaz eksik, ben onunla antalyaya gelirsem izin paramın yarısının 3 günde yemiş olurum ;D
Birde uzun yola çıkmadan evvel çadırın rüzgar tutma problemini çözmem lazım

sende abarrtın heee, disco gidiş geliş en fazla 1000-1200 km 650 liralık benzin yer

cihanülker' Alıntı:
abi cuma akşamı en geç uçakla gelsen bile olur satt gece 24 e kadar yolu varrr ;D ;D

Yok yok araçsız olmaz hele birde 3 - 5 araç konvoy tadı o zaman çıkacak ağbicim...
;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Yok yok araçsız olmaz hele birde 3 - 5 araç konvoy tadı o zaman çıkacak ağbicim...
;D ;D ;D

ahmet abi ,burak filan toplanıp ,uçak yerine 1 arabaya dolup gelseniz erkanda var ,hem yakıtı paylaşırsınız ,ekonomiko lur hemde gırgır şamata olur ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44481.new;topicseen#new

Listede isimlerinizi göreyim dostlarım

THE FARUK' Alıntı:
Devamını diliyorum bende kendi adıma..

Valla Faruk insanın yurdun heryerinde dostu olduğunu bilmek gerçekten çok güzel hemde ortak noktalar varken daha başka

cihanülker' Alıntı:
ahmet abi mutlaka olacaktır , 2-3 kişi birleşilipte bir araçla gelinebilir ,büyütecek bir şey yok ,550 km

yalnız ben bunu anlamadım Cihan , 200 km lik kestirme yolmu var bilmediğim ;D ;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Valla Faruk insanın yurdun heryerinde dostu olduğunu bilmek gerçekten çok güzel hemde ortak noktalar varken daha başka

Ahmet bey
Gelebilen arkadaşlarımızın başımızın üzerinde yeri var..
Gelmeyenler Çokkk üzülür çokk ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Ahmet bey
Gelebilen arkadaşlarımızın başımızın üzerinde yeri var..
Gelmeyenler Çokkk üzülür çokk ;D ;D ;D

Zaten Cihan km hesabını tek gidiş olarak yapıyor. Yani dönüş yok. Hazır kampı atmışız ekmek elden su gölden balık denizden misali... ;D