KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
;D ;D Anlatılmaz yaşanır abi ;D ;D diyicem yine yanlış anlamaya müsait olucak puhahaha ;D
Yok abi,Cihan'nın araç üstü iki kişi rahat sığıyo.Üstelik ısıtma felanda mevcut.
Taa burdan oralara çadır felan ne gerek var.
Ben,yoldaşımla yatarım mis gibi,hem çadır içi muhabbetin tadı başka................... diyicem Mücahit hemen atlıyıcak yine.
Adamın içi fesat kardeşim ;D
Erkan gönlüm seni dinleyeyim diyor ama beynim ve bütçem sık biraz daha dişini diyor.
Bu durumda uçağa biner gideriz abi, paşa paşa.
Uçak işini aynı uçağa ayarlamak gerek, muhabbet ve bizi alırkenki lojistik zahmeti düşünüldüğünde iyi olur kanaatindeyim.
Erkan uçaklarda farklı bilet fiyatları var ve zaman yaklaştıkça ucuz fiyatlı biletler bitiyor. bu sebeple ben derimki hafta içi biletleri alırsak iyi olur diye düşünüyorum. Yarın cem ve ahmet beyle gezide görüşeceğiz. Kemerburgaz gezisinden haberin var değil mi?
CDM-SUBARU' Alıntı:
Evet Burak haklısın ve anlıyorum
Uçak v.s işlerini konuşalım ve senkronize hareket edelim.
Cihaaaaaaaaaaaaaannnnnn Cihaaaaaaaaaaaannnnnnn ;D
Hay elime emi,keşke bu konuyu açmasaydım. ;D
Bu konu daha çok su kaldırıcak gibime geliyor,allah sonumuzu hayr etsin ;D ;D
Enişteeeeeeee sağol bee. ;D Sen daha çadırın fermuarını açarken horlamaya başlıyosun be kardeşim ;D ;D
Senin çadır çadır değil,aslan kafesi mübarek ;D
Ya şaka maka bişey diyimmi.Alllah bu muhabbeti bozmasın.
Kampta çok gülücez çooooooookkkk
Erkan uçaklarda farklı bilet fiyatları var ve zaman yaklaştıkça ucuz fiyatlı biletler bitiyor. bu sebeple ben derimki hafta içi biletleri alırsak iyi olur diye düşünüyorum. Yarın cem ve ahmet beyle gezide görüşeceğiz. Kemerburgaz gezisinden haberin var değil mi?
Cihaaaaaaaaaaaaaannnnnn Cihaaaaaaaaaaaannnnnnn ;D
Hay elime emi,keşke bu konuyu açmasaydım. ;D
Bu konu daha çok su kaldırıcak gibime geliyor,allah sonumuzu hayr etsin ;D ;D
Enişteeeeeeee sağol bee. ;D Sen daha çadırın fermuarını açarken horlamaya başlıyosun be kardeşim ;D ;D
Senin çadır çadır değil,aslan kafesi mübarek ;D
Ya şaka maka bişey diyimmi.Alllah bu muhabbeti bozmasın.
Kampta çok gülücez çooooooookkkk