Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,728
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

düşüncelerim içinde oda var bakıcam seçeneklere ama, bir kampa gittiğimde yerde çadır kurmanında keyfi başka

Etiketler

çağlar' Alıntı:
kürşat sorun yaşamazsın şehir içindede,insan iriliğede alışıyor..cihan abiyle bizim sürekli yaşadığımız geçtiğimiz sokakları görsen ;D ;D

Zaten ben sizin arabalara esatta binince şaşırıyorum. Küçük arabalar zor dönüyor o sokaklarda ;D

2 inc yukseltmeye 33 lastik sığarsa dediğin zaten mantıklı, hatta ben uzun yol yapmayı sevdiğimden hertürlü daha mantıklı. ama 2 inc ile 33 takanbilicekmiyiz bir denemem lazım. Yavuz abi saolsun lastiği gittikçe büyüttükce, biz ne taksak ufak gelmeye başlıyor ;D 33 baya büyük görünürdü gözüme şimdi ufacıkmış hissi veriyor ;D

çağlar' Alıntı:
kürşat sorun yaşamazsın şehir içindede,insan iriliğede alışıyor..cihan abiyle bizim sürekli yaşadığımız geçtiğimiz sokakları görsen ;D ;D

valla sürme açısından sorun yaşamam, alıştım taksi gibi kullanıyorumda, park yeri tek sorun, kapalı otopark mı oda ne? ;D

hatta aracı 5 aydır eşim kullanıyor istanbulda o bile alıştı ;D

kürşat yavuza kapılma ,valla o hastalığın çaresi yok 31-33-35-38- diye gidiyoruz bakalım ne olacak , ama disco 2 yi, zorlama ben taktım ,8 aysonra şanzumanı elime aldım ,5000 tl cik ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
kürşat yavuza kapılma ,valla o hastalığın çaresi yok 31-33-35-38- diye gidiyoruz bakalım ne olacak , ama disco 2 yi, zorlama ben taktım ,8 aysonra şanzumanı elime aldım ,5000 tl cik ;D ;D ;D

İşte bu yaşanmış bir tecrübe ;D

Selamlar cihancım ..
Selam arkadaşlar..

yav babalar arkaya (demir tampona) park sensörü taksam ayıp olurmu diyorum ;D ;D ;D ;D ;D

(kınamayın beni göremiyom arkayı parkederken)) ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yav babalar arkaya (demir tampona) park sensörü taksam ayıp olurmu diyorum ;D ;D ;D ;D ;D

(kınamayın beni göremiyom arkayı parkederken)) ;D ;D ;D

Fıstık gibi olur ..

yani şahsıma ben böyle bir araçta parkmetre görsem, konuşurum içimden ;D ;D ;D ;D

cihan abide beni otoparkına almıyor zaten kalıyoruz ayazda. :'( :'(

çağlar' Alıntı:
yani şahsıma ben böyle bir araçta parkmetre görsem, konuşurum içimden ;D ;D ;D ;D

cihan abide beni otoparkına almıyor zaten kalıyoruz ayazda. :'( :'(

kapalı otoparklara girmeyeli uzuunnnn yıllar ollldu be çağlarcım ,mühendislik hatası ,otoprklar çok alçak yapılıyor memleketimde ,imar ve iskan konularından dolayı