KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şenol bey ortalama 20 lt/100 km gibi düşüneblilirsiniz.
Otoyola çıkınca biraz azalır, üzerine yük koyup şehir içi gezerseniz biraz artar.
Malümunuz, tüketim kullanım tarzı, yeri ve yüke göre çok deişiyor.
arkadaşlar şu konuya bir omuz atında ,işi bitirelim ,şu anda 950 tl deymiş hala ,1350 yapıyorum birazdan ,kızımız genç hayat dolu ,sevindirelim kızımızı,kardeşimizi, rakam ufakta olsa ,hareketlendirelim ,sizden rica ediyorum ,haydi toyotacılar
arkadaşlar şu konuya bir omuz atında ,işi bitirelim ,şu anda 950 tl deymiş hala ,1350 yapıyorum birazdan ,kızımız genç hayat dolu ,sevindirelim kızımızı,kardeşimizi, rakam ufakta olsa ,hareketlendirelim ,sizden rica ediyorum ,haydi toyotacılar
çok şık üstelik fabrikadan çıkmış hali gibi nerdeyse, lastikleri değiştirip portbagaj takıp çöle vurmuşlar ;D
hemde bir toyota nın yarısı kadar yakıyordur ;D
haa aman çok gördük biz o arazi aracı görünümündeki ,sanayi canavarlarını ,bütün sanayi zengin oldu be, bu marka yüzünden ,ama sanayiye katkısı paha biçilemez bu arazi taşıtlarının ,doğru söylüyorsun kullandığım araçlar içinde ilk defa böylesini gördüm valla , ;D ;D ;D
haa aman çok gördük biz o arazi aracı görünümündeki ,sanayi canavarlarını ,bütün sanayi zengin oldu be, bu marka yüzünden ,ama sanayiye katkısı paha biçilemez bu arazi taşıtlarının ,doğru söylüyorsun kullandığım araçlar içinde ilk defa böylesini gördüm valla , ;D ;D ;D
çok şık üstelik fabrikadan çıkmış hali gibi nerdeyse, lastikleri değiştirip portbagaj takıp çöle vurmuşlar ;D
hemde bir toyota nın yarısı kadar yakıyordur ;D
valla istanbuldan adana ya 1 depo ile gittim ;D
900 küsür kilometre yaklaşık 250 ytl civarı tutuyordu o zaman ve ekonomik limitlerede çok bağlı kalmadım ;D
tüplü olsa araç 4 kere durmak lazımdı yolda ;D
bak defender, parça fiyatları ucuz olabilir ama disco 2 öyle değildi , halada ucuz değildir tahminim bakma sen bu yükseltme kitleri filan daha son 2-3 senedir var ,ilk zamanlar hiç bir aksesuarı yoktu ,bazı parçaları bile yoktu, kapı fitili için 2 ay beklediğimi bilirim ,sunroof motoru için 1 ay ,vb gibi ve fiyatlarda çok ucuz değildi ,meşhur three amigos lambalarını yakan beyin fiyatı kaç para dersiniz ,5500 tl cik ,vallla ben çok çektim şansızdım galiba
valla istanbuldan adana ya 1 depo ile gittim ;D
900 küsür kilometre yaklaşık 250 ytl civarı tutuyordu o zaman ve ekonomik limitlerede çok bağlı kalmadım ;D
tüplü olsa araç 4 kere durmak lazımdı yolda ;D