KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
benim lastıkler 255x70x16 geçmeyi düşündüğümüz ebat 235x85x16 ama aracı yerden bu değişiklik 2.1 cm etkiliyormuş şaşırdım çok az farkediyormuş eko kardeş senin bilgin varmı bu konuda
benim lastıkler 255x70x16 geçmeyi düşündüğümüz ebat 235x85x16 ama aracı yerden bu değişiklik 2.1 cm etkiliyormuş şaşırdım çok az farkediyormuş eko kardeş senin bilgin varmı bu konuda
6 aydir lastik ve yükseltmeye kafa yormakdan deliricem, ya sonunda arazi aracını satıp binek oto alıcam yada elime ilk geçen yükseltme ve lastiği takıp bir daha bu konuyu açmamak üzere kapaticam ;D
kürşat bey bu işler gerçekten karışık ve çokta kolay değil hem maddi hem manevi yönden kişi yoruyor ama sitede özellikle sizin araçtan anlayan bir sürü arkadaşımız var emin olun arkadaşlar yardım edecektir yılmak yok uğraşmaya devam
6 aydir lastik ve yükseltmeye kafa yormakdan deliricem, ya sonunda arazi aracını satıp binek oto alıcam yada elime ilk geçen yükseltme ve lastiği takıp bir daha bu konuyu açmamak üzere kapaticam ;D
kürşat bey bu işler gerçekten karışık ve çokta kolay değil hem maddi hem manevi yönden kişi yoruyor ama sitede özellikle sizin araçtan anlayan bir sürü arkadaşımız var emin olun arkadaşlar yardım edecektir yılmak yok uğraşmaya devam
Erkan bey saolsunlar herkes elinden gelen yardımı ediyorda, tam bir yükseltme ve lastiğe karar veriyorum, janta uygun lastik olmuyor, yada tam karar veriyorum başka bir lastik boyutu görüp bunumu taktırsam diyorum, 33 olsun diyorum 35 i görünce onu çanım çekiyor bu sefer açılı kollar kesme işleri devreye giriyor.
Suprizimi yazmamişim.
Bayram kardeşimizin araci sogucakda benle beraber olan teknik olarak benim araci destekleyen bir arkadaş kendisi 100 e kaşinmasina rahmen direkden donerek temiz bir 80 aldirabildim.
Bu arada ilk tebrikde benden gelsin. hayirli ugurlu olsun kardeşim kazasiz belasiz altinda eskisin.
Bekledin ama degecek bir araç aldin.
Seksenlerin altin oldugu bir çagda böyle araç herkeze nasip olmaz.