KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kürşat bey bir ölçüye karar verdiğinize gözünüzü karartıp 33-veya 35 hangisini uygun görürseniz bence 33 yeter yolunuza devam edin en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir bence araç alırken bende aynı olayı yaşadım gözümü kararttım aldım gözünüzü karartmadan olmuyor
kürşat bey bir ölçüye karar verdiğinize gözünüzü karartıp 33-veya 35 hangisini uygun görürseniz bence 33 yeter yolunuza devam edin en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir bence araç alırken bende aynı olayı yaşadım gözümü kararttım aldım gözünüzü karartmadan olmuyor
Aynen benim gibi, bende sabah lastikçileri dolaştım, bulduklarım arasında 245/75/16 kafama yattı. Zaten marka olarak BF istiyordum, öğleden sonra taktırdım ;D
danıştım da işte mesele alternatifler o kadar çokki, birisini seçip tamam demek lazım henuz onu yapamadım
35 takayım süper olur diyorum, sonra ya uzun yolda yorar , açılı kol gerekir vs tekrar 33 e döneyim diyorum.
33 yapalım derken jantım 18, 18 e uygun lastik bulamıyorum, 16 jant arayayım o zaman diyorum 16 yok
16 alsam 18 leri napıcam vs vs derken sıyırıcam
en güzeli dediğim gibi bir gün içinde ne varsa alıp taktırıp bir daha konuyu kapatmak ve sadece araca binmek ;D