Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,045,810
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
faruk abi bizimkide arazi aracı ,küstürme bizi ;D

Canım benim ..Üperim yanacıklarından ;D ;D

Hiç arazi şansı yakalayamayan bu tadı alamamaış araçlara dır söylevim..

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
sevtap , yumuşak karda yol açarak gidersin ,ileri geri şeklinde, ama altı buz olan zemin veya sadece buz zeminde ,sadece güzel dans ederiz ,stt lerle ,tecrübelerimle sabittir

Anladım, umarım Elizabeth kaymayı biliyordur ;D ;D

Burak kardeş lastik konusunu başından beri takip teyim sonuçte bize cooper stt yakışır şimdi arayıp bulmak yada siparış vermek kalıyor hadi hayırlısı

İş ona kalsın, duygusallık olduktan sonra bu işin kolay kısmı. ;D
Erkan yardımcı olabilir.

simurg2' Alıntı:
Burak kardeş lastik konusunu başından beri takip teyim sonuçte bize cooper stt yakışır şimdi arayıp bulmak yada siparış vermek kalıyor hadi hayırlısı

yani marka ve model belli en azından para olayı araç almak için parabiriktirdik (en azından ben 2 yıl dişimi fazlasıyla sıktım )şimdi de değişikliker için sıkacağız sonunda sıkasıka ağzımızda dış kalmıyacak ama neylersin gülü seviyorsak dikenine katlancağız artık

Sanada Cem, teşekkürler.
Tatile falan mı kaçıyosun?

Burdan şunumu çikaralim STT ile karda fazla kaşinma yoksa karda istedigin gibi kaşin ama buza geldinmi dansoz asena

RedlinE' Alıntı:
Burdan şunumu çikaralim STT ile karda fazla kaşinma yoksa karda istedigin gibi kaşin ama buza geldinmi dansoz asena

Mücahit
Burda konu Stt olması yada olmaması değil.Ki aslında derinlere indiğimizde başka şeyler çıkarki boşver (kötü anlamda demedim,tam aksine iyi anlamda dedim )
Ama direk senin cümlenden gidelim.

Evet hayatım,karda fazla kaşınma,buzda ise çok dikkatli ama çok dikkatli ol.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
erkan daha iyi bilir ama, maxxis mudzilla gibi buzda karda giden lastik görmedim

Heytem baba,hani marka ve model girmeden kısaca söyle söyliyim.Daha başarılı olanları var.

Haa ama burda asıl önemli olanı kaçırmamak lazım.

Bizi orda yolda tutan M/T den ziyade aracın 4x4 olması ve tabiki pilotaj.
M/T leştir,karda kışta hiç tutmaz felan demiyorum yanlış anlaşılmasın.
Ama kış koşullarının tutuş-çekiş kuralları ve gerekleri belliyken,sadece M/T bağlamında tartışmak yanlış olur.

Ya resim felan koymak konusunda hala çok cahil-başarısız olduğumdan sadece anlatmakla yetinicem. ;D

Geçen kışlardan birisiydi,hani yollar kapanmıştı felan...

bilenler bilir bi makina vardır,zamanının iyi makinalarından 155 q4 (4x4 tür bu makina )
Altında 205/45 R 16 Unıroyal Rain Sport 1 vardı,yani direk yaz lastiği.
İşte o q4 bizimle (iki çeker kış lastikli araçlar) taa tepelere kadar geldi,birazcık zorlandı ama ,çatır çatır tırmandı ( gittiğimiz yollar baya baya karlı ve rampa felan )
Fakat olması gereken oldu ve sadece inişte frende ciddi sıkıntı çekti.
Düşünebiliymusunuz,205 tabanlı yazlık UHP lastikle hemde.Orda hani pilotajı felan çıkarın,4x4 olmasıının inanılmaz farkını yaşadı bizim arkadaş.

Yani;
Yani babalar,araçlar 4x4 iken fazla düşünmeyin ;D

Sevgili Arkadaşlar, Bu forumda muhtelif sayfalarda Diff Lock larla ilgili bir sürü yazı okudum. Bu offroad yapan araçlarda mutlaka

olması gereken birşey ve fiyatıda oldukça tuzlu. Yurt dışına dünyanın $$$$ larını bayılacağımıza ve hasretle gelmesini bekleyeceği

mize neden Türkiye 'de imal ettirmiyoruz?.. Çok yüksek Teknolojimi gerektiriyor? Nasıl Bir Şey bu ? resmini görebilirmiyiz

tech manuali olan arkadaşlara duyurulur...

erkan abı 285 lazım 4 tane bayrama haberın ola arıcam unutuyorum mevcutmu bırde tl durum nedır

ya bırde zıncır olayını napcaz
ben bır takım alcam ne olur ne olmaz