KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Faruk bey, bana daha rahat uzun yol gidebileceğim, geniş bir araç lazımdı. Aklımda VX80 veya Discovery 1 almak vardı.
Yaklaşık 1.5 ay kadar önce bir Discovery aldım.
valla en iyisini yapıyorsun emin ol, bende ahmet abinin yanındaydım ,port bagajı ve çadırı değiştiriyorum ,yeni daha büyüğünü yaptıracağım , eskisinide satacağım komple
Faruk bey, bana daha rahat uzun yol gidebileceğim, geniş bir araç lazımdı. Aklımda VX80 veya Discovery 1 almak vardı.
Yaklaşık 1.5 ay kadar önce bir Discovery aldım.
valla en iyisini yapıyorsun emin ol, bende ahmet abinin yanındaydım ,port bagajı ve çadırı değiştiriyorum ,yeni daha büyüğünü yaptıracağım , eskisinide satacağım komple
[/quote
Cihancan sağ salim dönmüşün ankaraya sevindim kardeşim..
Satılmasını istemiyorlarki, sadece piyasa araba görsün diye.
Arabasını detaylı toplayıp, tonlarca para harcayan bir abmiz aracını satışa koymuştu.
Daha binmeden neden satıyorsun dediğimde, piyasa araba görsün demişti.
yanasıp harıcınde sedatın bır arkadası arac almıstı zannedersem ama oda boyle dolu degıldı muhabbetı gecmıstı.
arac o gurupdan o kesın km ve ıc dızanynı onu gosterıyor.
yeni yıla girdik, herkese hayırlı olsun da, akaryakıt fiyatları aldı başını yürüyor. İşin ilginç yanı kimseden ses seda yok. Kimse şikayetçi değil galiba
Var mı toplu bir protesto?
arkadaşlar haklısınız akaryakıt fiyatları aldı başını gitti siteye girmeden önce internette aracım dizel olduğu için biraz araştırdım belki bilsi olan vardır 3B DİZEL motor aracımda mazotla beraber gaz yağı karışımı kullanmak istıyorum sitede 300td defenderların sıvı yağla kullanıldığı hatta mazot yağ karışımı yapıldığını okumuştum birde afrikaya safarı turuna çıkan bir alman vatandaş motin yerine tum seyahatı boyunca gazyağı kullandığını falan yazmıştı
1.Daha önce sitede kullanan arkadaş varmı