KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
müco zaten satılıkta, ama ,hurdalıktan gümrükten,sağlk bakanlığından, askeriyeden, özel harekattan değil canım ,direkt sahibinden olunca biraz tuzlu oluyor , korkuyor insanlar ;D ;D ;D ;D,
müco zaten satılıkta, ama ,hurdalıktan gümrükten,sağlk bakanlığından, askeriyeden, özel harekattan değil canım ,direkt sahibinden olunca biraz tuzlu oluyor , korkuyor insanlar ;D ;D ;D ;D,
halbuki tam tersi, o saydığın yerlerden alıp arabayı seninkinin düzeyine getirmeye çalışınca daha çok para gidiyor.
En basit örnek benim FJ40 ucuz diye köy hizmetlerinden aldım adam edene kadar 20 000 lira harcadım, keşke sahibinden bir tane alsaydım.
arkadaşlar biraz geç olsada hepinize iyi seneler , sağlık , mutluluk ve kazasız belasız bir senedilerim hepinize.
ayrıca az önce okuduğum bir konuyuda sizlerle paylaşmak isterim HİLÜX umu onure etmek için
Bir bilgi de ben ekleyeyim. 2010 Dakar'a Otomobil gurubunda kayıt yaptıran araç sayısı 140. Bu araçların 36 adedi ise Toyota marka. Her ne kadar Eurosport yarışın popüler modifiyeli araçlarını gösteriyor olsada arkada modifiyesiz koşturan Toyota'lar da var. Katılan Toyota'ların dağılımı şöyle;
200 seri 3 adet
100 seri 3 adet
80 seri 1 ad.
120 seri (Prado) 10 adet
Hilux pikap 13 adet
FJ Cruiser 4 adet
Tacuma 1 ad.
Tundra 1 ad.
Arkadaşlar bu arada İstanbul/Anadolu yakasında kiralık daire bakıyorum. Maalesef taşınacağım. :'(
Bildiğiniz iyi bir ev ve evsahibi varsa aklınızda olsun.
Çağlar merhaba,ben hala şu Egr siparişini veremedim biliyormusun.Buradaki servisle aram iyi ama adamlar arıza tespiti yapmadan sadece valfi getirtmek istemiyorlar.