KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gercekten cok faydalı oldunuz umarim ben de arabaya alma sureci ve hatta lpg taktırma surecini yazdiktan sonra birilerine faydalı olabilirim. ibrahim bey ile zaten cok yakın zamanlarda bu islere girdik o beni onceliyor calismalarinda...
yok cnm hilüx okadarda konforsuz değil ,biraz zıplama filan doğaldır ,ama sağlamlık konusunda bir çok markayı sollar ,arazidede çok başarılıdır gerekli modifikasyonlar yapılırsa, tabiki LC ile karşılaştırmıyorum ,
yok cnm hilüx okadarda konforsuz değil ,biraz zıplama filan doğaldır ,ama sağlamlık konusunda bir çok markayı sollar ,arazidede çok başarılıdır gerekli modifikasyonlar yapılırsa, tabiki LC ile karşılaştırmıyorum ,
Neyse şaka bir yana tabiki benim aldığım zamanda da böyle teknolojik şeyler(oto kaplama)şuanki gibi yaygın olsaydı bende yaptırırdım.Ama yaptırmak isteyenlere söyliyim,sadece yan taraflara 2.000 tl dediler bana.İsmini vermiyim reklam olur sonra ;D
Yani bu herifler LC ye biniyorya kafayı yiyiyorum.Hem dizel yaz,hem tüp işli yaz,hemde 55.000 tl de.Sadece Yuhhhhhhhhhhhhhh.Allahım sen akıl fikir ver. ;D