Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,051,391
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
burakçım valla iyi geziyorsunuz ,ankarada hala kar yok ,dolayısı ile çamurda yok ,parkurlar kırıcı

bizde kara hasretiz , kar duasına başlıyıcaz yakında .

Etiketler

aozturk' Alıntı:
Ahmet ne yapıyor orda öyle

her yer kum zannetmiş dere içindeki taşları hesap etmemiş , toynk diye ses duyunca ayağını gazdan çekmiş ondan sonrada görüntüler her şeyi anlatıyor.

cihanülker' Alıntı:
valla yağmaz olsu kar, mar , ya tam yağacak birden bastıracak ,yada bu sene böyle geçecek :'( :'( :'(

Cihancım , dün Bülent ( Navara ) ile epey bi sohbet ettik seninde kulaklarını çınlattık. Sen niye İst. gelmiyorsun gelde bi çamur parkuru yapalım çek bizi ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla yağmaz olsu kar, mar , ya tam yağacak birden bastıracak ,yada bu sene böyle geçecek :'( :'( :'(

cihan ya kartal kaya yada kartepe gezisi org etmen gerekiyor , başka türlü kar yok

eko' Alıntı:
her yer kum zannetmiş dere içindeki taşları hesap etmemiş , toynk diye ses duyunca ayağını gazdan çekmiş ondan sonrada görüntüler her şeyi anlatıyor.

;D ;D ;D ;D çok selam söyle lütfen....

aozturk' Alıntı:
Cihancım , dün Bülent ( Navara ) ile epey bi sohbet ettik seninde kulaklarını çınlattık. Sen niye İst. gelmiyorsun gelde bi çamur parkuru yapalım çek bizi ;D ;D

abi ne demek çekmek , zevkle port bagajda bile taşırım ;D, kısmetse sömestr tatilinde istanbula geleceğim ,gelmeden ararım sağlam bir program yaparız ,5-10 araba mangallı ,rakılı ,sazlı ,sözlü şilede ;D ;D

Ne diyordunuz buna yeeeehhhhhh...yeeeeeehhhh.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Oh bee dünya varmış.
2-3 gündür makinaya format atıcaz diye uzak kaldık.10 sayfa olmuş
Üşendim valla okumaya,özlemişim ama yaw ;D

Burak,şu anda Bolu taraflarıda kar bakımından oldukça zayıf.
Sürekli takipteyiz burdan,ama malesef dişe gelicek bişey yok

ılgazzzz anadolunun sen yüce bir dağısın ,anlarsın kar 1 metreyi geçmiş

arkadaslar konuya zart diye girmis olacagim ama birsey soracagim vx200 lerde arka dif kilit var mi? bilgisi olan var mi?

benzinli versiyonların hiçbirinde göremedim (net araştırmasında) limited slip gözüküyor.
yanlız 4,5 litre v8 dizel manuel şanzımanda gördüm arka kilidi.

otomatik versiyonu benim arkadasiminki arka kilit var bir de H4- L4 diye secenek var... bizim vitesle yaptigimiz isi dugmeye cevirmisler ama arka dif kilit goremedim. acama farkli bir sekilde calisiyor olabilir mi? duz viteste varsa buyuk ihtimal otomatiklerde de vardir, dizel bu arac da...

birçok siteye baktım...benziznli otomatiklerde ya limited slip var yada açık difransiyel..

manuel de ayrıca fabrikasyon vinç ve buzdolabıda mevcut.