Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,051,728

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

rica ederim.

ilk resimdeki çin land cruiseri

alttakiler orjinal.

cakma land crusier yapmislar yani hahaha supermis... evet cihan o sistemi gordum cidden takdir edilecek bir sey...

cihanülker' Alıntı:
sedatçım hafta sonuna kaldık işi çıktı arkadaşın ama alacağız eli kulağında , ,fiyatlar gittikçe uçmaya başladı ,

Fiyatlar uçuyor bizim hızlı ihtiyar yerinde duruyor.
bende sahibinden.com ile cebelleşiyorum. ilana doping yapalım dedik para verdik, adamlar ilanı başka bir başlığa taşıdılar.
1984 model olduğunu yeni farketmişler,

cihanülker' Alıntı:
faruk abi akşam rakı içecektik yalan oldu ama biz içeceğiz ,sizin içinde sallarız tadımlık ;D

Cihancan arbaya bindim geliyordumki enişte hayırlı bir iş çıktı dedi kardeşim..ertelemek zorunda kaldık ;D ;D ;D

Yoksa gmc yukon denali şahlanmak üzereydi.. ;D ;D

Sağlık olsun başka bir sefere inşallah..

valla ben bütün araçlarımı sahibindende sattım sedatçım ama aracın doğru rakamını iyi tesbit etmek lazım, aklında olsun ben piyasanın altına yazdım hep ve 2-3 günde satıldı

ayne abi hayırlı bir iş oiş olursa ,alırım bir VX 200 hemencecik ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla ben bütün araçlarımı sahibindende sattım sedatçım ama aracın doğru rakamını iyi tesbit etmek lazım, aklında olsun ben piyasanın altına yazdım hep ve 2-3 günde satıldı

Aynen..

cihanülker' Alıntı:

Bende yüksek yazmadımki, ilanlardaki en uygun araçlardan biri