Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,051,618
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
ayne abi hayırlı bir iş oiş olursa ,alırım bir VX 200 hemencecik ;D ;D

Cihan bende bu gün 80 kasa aldım..ihale bana kaldı.. ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
yok yok yanlış anladın yüksek yazdın demiyorum ,yani satmayı kafaya koyduysan 3-5 bakmadan dehleyeceksin anlamında söylemiştim yahuuu ;D ;D

bencede yanlış anlama sakın sedatcım.

bizim araçlar sınırlı bir müşteri kitlesine hitap ediyor.keyfekeder satayım dersen biraz beklemek normal..
acele varsa birkaç aşağı verince gidiyor hemen..

çağlar' Alıntı:

bizim araçlar sınırlı bir müşteri kitlesine hitap ediyor.keyfekeder satayım dersen biraz beklemek normal..

çağlar hadi gelyahu ,parlatalım biraz şömine başı ,misafirler gelmek üzere ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yok yok yanlış anladın yüksek yazdın demiyorum ,yani satmayı kafaya koyduysan 3-5 bakmadan dehleyeceksin anlamında söylemiştim yahuuu ;D ;D
çağlar' Alıntı:

Benim kızdığım nokta para verip doping alınca ilanımın diğer FJ40'lardan ayrılarak başka bir katogoriye taşınmasıyadı.
Biraz önce sahibinden.com dan aldığım 5. e-postada diğer FJ40'larıda klasik araçlar başlığına taşıyarak bu hatayı gidereceklerini bildiriyorlar.

yakında izne geliyorum, satabilirsem yeni aracıma birşeyler yaptıracağım, yoksa acelem yok.