eskişehirde kırka d,ye bir yer var ,ama afyona çok yakın 40 km filan olurmu acep ,göl kenarı yukarıda ,karda olur ,, veya bolu tarafı olursa ,pansiyon filanda ayarlayabiliriz çoluk çocuk için dötümüz donmasın oralarda
eskişehirde kırka d,ye bir yer var ,ama afyona çok yakın 40 km filan olurmu acep ,göl kenarı yukarıda ,karda olur ,, veya bolu tarafı olursa ,pansiyon filanda ayarlayabiliriz çoluk çocuk için dötümüz donmasın oralarda
istanbuldan katılacak dostlarda olduğu için bende bolu diyorum ,kar kesin var ,boluda yardımcı olacak ekip var ,otel ve pansiyon bol ,hanımlarda üşümez ,ne diyorsunuz yapmaya başlayayımmı programı ????????*
istanbuldan katılacak dostlarda olduğu için bende bolu diyorum ,kar kesin var ,boluda yardımcı olacak ekip var ,otel ve pansiyon bol ,hanımlarda üşümez ,ne diyorsunuz yapmaya başlayayımmı programı ????????*
ahmetçim ,bu kampda olmassa olmaz çoluk çocuk toplanmalıyız bence ,birde kalacak yerde ,akşam ateşbaşı muhabetti olmassa olmaz ,hanımlarıda sobanın ,şöminenin başına saldıkmı tamam işte
abi oda olur ama çoluk çocuk çok zorlanmazmıyız ,çadırda kış kampı biraz zor iş ,hava -5 10 oldumu hanımlar yemesin bizi dırdır vırvır ,yani düşünüyorum başka neresi olur ,bahçesinde ateşin sönmediği, masasında rakının ,tekilanın bitmediği ,?????