Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 979,040
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

aozturk' Alıntı:
adaşım ikide bir geri gidip bakıyorum anlamadım bende adam usturuplu oturtmuş ama neden ?

adaş cevabı yazim yoyota farkı diyorum sol lastikleri sete denk getirip diğer lastikler boşta yani kilitlerle yürütmüş aracı anlıcan

Etiketler

AHMET07' Alıntı:
adaş cevabı yazim yoyota farkı diyorum sol lastikleri sete denk getirip diğer lastikler boşta yani kilitlerle yürütmüş aracı anlıcan

Allah seni emi ;D adamın eteğine bile baktım ahmet yuf sana.. ;D

şekil böyle ise dikine pancalos derim barboros bana uyar

ahmet abide uyuyorsa o zaman tamamdır antalya iki araç üç aile kesin listeye yazılabilir durumda

bide ben o tarihe kadar aracı toyotalarsammmmmmmmmm tadından yenmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ;D ;D ;D

AHMET07' Alıntı:

herif kumda dört teker cila yapmaktan bıkmış

discovery-V8' Alıntı:
Abicim ben sana araba buldum ;D ;D , 50 araba gezmeyin doluşun buna tek araba paşa paşa , benzini bölüşürsünüz muhabbette süper olur ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=kzbZ_4ENnrQ

Bunu bir konuşuruz arkadaşlarla yavuzcan .. araç sorun değil ..

Yaa nasip bakalım.. Umarım arkadaşlarımada uyar..Hep hareket..Birlikte hareket..

pansiyon ve otel fiyatlarını ,öğrenelim önce ,sonrada talep listesi açalım ,sonrada geleceklere göre yer ayarlama işlerine girelim derim ,tarih şubat ayının kaçına doğru olsun ???