KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
TÜV den TEM servisi aradım, Vecih ustalar yoktu yalçın ile görüştüm, söylediği yerde birşey bulamadık, muhtemelen boyanın altında.
Söylediği yet aracın sağ tarafında ön tamponun oralarda.
cihanülker' Alıntı:
maşallah maşallah nazar değmesin ,sedat bey biliyordur herhalde olmassa tem servis tlf açın suat ustaya
İşte budur beee budurrrrr,yürü be Cihan yürü beee.Tuğsan,bu sese kulak ver ;D
dur bende bi karıştırıyım bakıyım ne çıkacak dolaptan,eşlik ediyim sana baba ;D
erkan odun kolay otelde şömine var bizde ,3-4 ton meşe odunu yeni geldi daha ,kış için arkaya atarım ben 1 şişel votkalık kadar ,sonrası malum hammmaammm hammmammm ;D
Ooo tamam o zaman baba.
Ben ateş teşkilatını getirmiyim o zaman,ama yok yaa getiriyim lazım olur yine belki.
O getireceklerin maya olur baba,ateş sorun olmaktan çıkar net net
TÜV den TEM servisi aradım, Vecih ustalar yoktu yalçın ile görüştüm, söylediği yerde birşey bulamadık, muhtemelen boyanın altında.
Söylediği yet aracın sağ tarafında ön tamponun oralarda.
ok bız cuma aksamından çıkıyoruz. 4-5 gibi bir akşilik olmazsa ben kagithaneden çikarim. erken çikan erkan beyi alir. ssatler yakınsa yolda takılır bırbırımızı beklerız. sakarya kavsaginda cihan beyle bulusur cikariz.
ok bız cuma aksamından çıkıyoruz. 4-5 gibi bir akşilik olmazsa ben kagithaneden çikarim. erken çikan erkan beyi alir. ssatler yakınsa yolda takılır bırbırımızı beklerız. sakarya kavsaginda cihan beyle bulusur cikariz.
Bu arada Mücahitcim,Sakarya kavşağı deyilde,Sapanca gişelerinde buluşuruz,Sakarya biraz uzak.Ayrıca o tarihde Cuma günü kıvıran olursa vaaaayyyy haline.Ben cumartesi sabahı İstanbul ekibini yayladan aşağı iner otobanın oradan alırım,sizde diğer grupları alırsınız,yoldan gelenlere bari faydamız dokunur.