bayram Kamp I Mesajlar 118 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 1 Şub 2010 #7,201 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Allah korusun.. İki biradan sonra verdim 80 ni altına..bu güne kadar biz traktöre binmişiz faruk dedi.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Allah korusun.. İki biradan sonra verdim 80 ni altına..bu güne kadar biz traktöre binmişiz faruk dedi.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 1 Şub 2010 #7,202 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ya faruk abı iki resim koyacaksin benide geçtin. Hadi hareket biraz merak ediyoruz abimiz ne almiş..?
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ya faruk abı iki resim koyacaksin benide geçtin. Hadi hareket biraz merak ediyoruz abimiz ne almiş..?
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 1 Şub 2010 #7,203 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi gönderiyorum demiştin ...bende merak ediyorum vallahi...sonuçta bizde pusudayız değilmi
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi gönderiyorum demiştin ...bende merak ediyorum vallahi...sonuçta bizde pusudayız değilmi
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 1 Şub 2010 #7,204 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: ya faruk abı iki resim koyacaksin benide geçtin. Hadi hareket biraz merak ediyoruz abimiz ne almiş..? Genişletmek için tıkla ... Mücahitcim kırarmıyım kardeşimi.. ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: ya faruk abı iki resim koyacaksin benide geçtin. Hadi hareket biraz merak ediyoruz abimiz ne almiş..? Genişletmek için tıkla ... Mücahitcim kırarmıyım kardeşimi.. ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 1 Şub 2010 #7,205 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi jant lastik te güzel olmuş abi,kazasız belasız kullan.
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 1 Şub 2010 #7,206 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: gönderiyorum demiştin ...bende merak ediyorum vallahi...sonuçta bizde pusudayız değilmi Genişletmek için tıkla ... Ahmet abi bu gün çektim bir kaç foto..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: gönderiyorum demiştin ...bende merak ediyorum vallahi...sonuçta bizde pusudayız değilmi Genişletmek için tıkla ... Ahmet abi bu gün çektim bir kaç foto..
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 1 Şub 2010 #7,207 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi kazasiz belasiz abicim şik durmuş.
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 1 Şub 2010 #7,208 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: jant lastik te güzel olmuş abi,kazasız belasız kullan. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler çağlar kardeşim..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: jant lastik te güzel olmuş abi,kazasız belasız kullan. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler çağlar kardeşim..
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 1 Şub 2010 #7,209 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: kazasiz belasiz abicim şik durmuş. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım benim..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: kazasiz belasiz abicim şik durmuş. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım benim..
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 1 Şub 2010 #7,210 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi cant 15 mi. birde lastik ölçüsü nedir.bende böyle jantlara hastayım.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi cant 15 mi. birde lastik ölçüsü nedir.bende böyle jantlara hastayım.
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 1 Şub 2010 #7,211 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: abi cant 15 mi. birde lastik ölçüsü nedir.bende böyle jantlara hastayım. Genişletmek için tıkla ... Çağlarcan benim bj 62 de gördüğün cant lastığin aynısı kardeşim 35 lastik 10 inç cant.. Denemek için taktım kurabiye oldu.. ;D Motorda 4200 olunca ..oldu bir canavar daha işin başındayım tabi... ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: abi cant 15 mi. birde lastik ölçüsü nedir.bende böyle jantlara hastayım. Genişletmek için tıkla ... Çağlarcan benim bj 62 de gördüğün cant lastığin aynısı kardeşim 35 lastik 10 inç cant.. Denemek için taktım kurabiye oldu.. ;D Motorda 4200 olunca ..oldu bir canavar daha işin başındayım tabi... ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 1 Şub 2010 #7,212 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi güzel olmuş valla.benim araştırdığım da benim jantlar 16 15 veya 10 jant uydurabilirmiyim diye bakıyorum.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi güzel olmuş valla.benim araştırdığım da benim jantlar 16 15 veya 10 jant uydurabilirmiyim diye bakıyorum.
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 1 Şub 2010 #7,213 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi faruk abi showa başlamışssın ;D ;D ;D
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 1 Şub 2010 #7,214 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: güzel olmuş valla.benim araştırdığım da benim jantlar 16 15 veya 10 jant uydurabilirmiyim diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Canım kardeşim benim bütün araçlarımda tek tip cant kullanıyorum oda.. mangels 10 inc 15 cant denenmiş test edilmiştir. ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: güzel olmuş valla.benim araştırdığım da benim jantlar 16 15 veya 10 jant uydurabilirmiyim diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Canım kardeşim benim bütün araçlarımda tek tip cant kullanıyorum oda.. mangels 10 inc 15 cant denenmiş test edilmiştir. ;D ;D
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 1 Şub 2010 #7,215 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İşi bilen adamdan beklenen budur. Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun, çok diri ve tok duruyor maşallah
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İşi bilen adamdan beklenen budur. Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun, çok diri ve tok duruyor maşallah
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 1 Şub 2010 #7,216 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: İşi bilen adamdan beklenen budur. Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun, çok diri ve tok duruyor maşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ahmet abicim ..daha iyisi sizin olsun dileğim..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: İşi bilen adamdan beklenen budur. Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun, çok diri ve tok duruyor maşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ahmet abicim ..daha iyisi sizin olsun dileğim..