bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 3 Şub 2010 #7,265 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi AHMET07' Alıntı: valla bende öyle abiya işlerden ğündüz bakamıyorum heytem abi bugün bimahindira tanpon yaptım yav nekadar güzl uldu yükselttim filan mahindira alasım geldi ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D benimde benimde ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi AHMET07' Alıntı: valla bende öyle abiya işlerden ğündüz bakamıyorum heytem abi bugün bimahindira tanpon yaptım yav nekadar güzl uldu yükselttim filan mahindira alasım geldi ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D benimde benimde ;D ;D ;D ;D ;D
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,266 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi tarikserin' Alıntı: Benim jantlar bunlar, sanırım olur...Bi de bizim araclarda hem 15, hem de 16 jant orjinalinde var. Zira benim araçda orj. 16 eski tip çelik jantlar varmış sonradan 15 aliminyum takmışlar. Cihan hocam Jack'i ben alacaklı oldum galiba Selamlar Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi tarikserin' Alıntı: Benim jantlar bunlar, sanırım olur...Bi de bizim araclarda hem 15, hem de 16 jant orjinalinde var. Zira benim araçda orj. 16 eski tip çelik jantlar varmış sonradan 15 aliminyum takmışlar. Cihan hocam Jack'i ben alacaklı oldum galiba Selamlar Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 3 Şub 2010 #7,267 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi sayın ateş tanrısı nerelerdesin yahu
AHMET07 senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617 Mesajlar 1,199 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,268 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: sayın ateş tanrısı nerelerdesin yahu Genişletmek için tıkla ... bendeburdayım bende ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: sayın ateş tanrısı nerelerdesin yahu Genişletmek için tıkla ... bendeburdayım bende ;D
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,269 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: sayın ateş tanrısı nerelerdesin yahu Genişletmek için tıkla ... Eve yeni intikal ettim enişte.. ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: sayın ateş tanrısı nerelerdesin yahu Genişletmek için tıkla ... Eve yeni intikal ettim enişte.. ;D ;D
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,270 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi AHMET07' Alıntı: bendeburdayım bende ;D Genişletmek için tıkla ... Canım kardeşim iyiki varsın.. ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi AHMET07' Alıntı: bendeburdayım bende ;D Genişletmek için tıkla ... Canım kardeşim iyiki varsın.. ;D ;D
XXSİLVERADOXX kzj 70 fj40 Mesajlar 856 Tepkime Puanı 0 Yer tarabya 3 Şub 2010 #7,271 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi way barbarosta gelmiş,abi sen mihandırayı toyotaya benzetmişindirde ondan güzel olmuştur
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi way barbarosta gelmiş,abi sen mihandırayı toyotaya benzetmişindirde ondan güzel olmuştur
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 3 Şub 2010 #7,272 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ahmet abi tam gezenbilir yahu baksana busaatte eve dönüyor ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ahmet abi tam gezenbilir yahu baksana busaatte eve dönüyor ;D ;D ;D ;D
XXSİLVERADOXX kzj 70 fj40 Mesajlar 856 Tepkime Puanı 0 Yer tarabya 3 Şub 2010 #7,273 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ahmet abi , kartel muhafazamı bekliyom heh, hala orda duruyomu?
XXSİLVERADOXX kzj 70 fj40 Mesajlar 856 Tepkime Puanı 0 Yer tarabya 3 Şub 2010 #7,274 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bu arada ist da fena hava
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,275 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi XXSİLVERADOXX' Alıntı: way barbarosta gelmiş,abi sen mihandırayı toyotaya benzetmişindirde ondan güzel olmuştur Genişletmek için tıkla ... Heytemcim mahindra enişteyi bozar ya.. ;D Gerçi ahmetcanın eline düşerse mahindra olur toyota .. ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi XXSİLVERADOXX' Alıntı: way barbarosta gelmiş,abi sen mihandırayı toyotaya benzetmişindirde ondan güzel olmuştur Genişletmek için tıkla ... Heytemcim mahindra enişteyi bozar ya.. ;D Gerçi ahmetcanın eline düşerse mahindra olur toyota .. ;D ;D ;D
AHMET07 senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617 Mesajlar 1,199 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,276 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi XXSİLVERADOXX' Alıntı: ahmet abi , kartel muhafazamı bekliyom heh, hala orda duruyomu? Genişletmek için tıkla ... heytem abi şimdi dank ettiya kafama sen ondan iştemiştin dimi vay be bak ben nasıl unuttum abi ya özür vallahi
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi XXSİLVERADOXX' Alıntı: ahmet abi , kartel muhafazamı bekliyom heh, hala orda duruyomu? Genişletmek için tıkla ... heytem abi şimdi dank ettiya kafama sen ondan iştemiştin dimi vay be bak ben nasıl unuttum abi ya özür vallahi
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,277 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: ahmet abi tam gezenbilir yahu baksana busaatte eve dönüyor ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Walla enişte toplantı yemeği yaf..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: ahmet abi tam gezenbilir yahu baksana busaatte eve dönüyor ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Walla enişte toplantı yemeği yaf..
AHMET07 senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617 Mesajlar 1,199 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,278 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Heytemcim mahindra enişteyi bozar ya.. ;D Gerçi ahmetcanın eline düşerse mahindra olur toyota .. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... mahindira manyak olcak valla haftasonuna tanıyamıcaksınız
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Heytemcim mahindra enişteyi bozar ya.. ;D Gerçi ahmetcanın eline düşerse mahindra olur toyota .. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... mahindira manyak olcak valla haftasonuna tanıyamıcaksınız
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Şub 2010 #7,279 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi AHMET07' Alıntı: heytem abi şimdi dank ettiya kafama sen ondan iştemiştin dimi vay be bak ben nasıl unuttum abi ya özür vallahi Genişletmek için tıkla ... Puhahahahahha yeme heytemcim antalyada bizede aynı numarayı yapıyo ahmetcan ... ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi AHMET07' Alıntı: heytem abi şimdi dank ettiya kafama sen ondan iştemiştin dimi vay be bak ben nasıl unuttum abi ya özür vallahi Genişletmek için tıkla ... Puhahahahahha yeme heytemcim antalyada bizede aynı numarayı yapıyo ahmetcan ... ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 3 Şub 2010 #7,280 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Puhahahahahha yeme heytemcim antalyada bizede aynı numarayı yapıyo ahmetcan ... ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Puhahahahahha yeme heytemcim antalyada bizede aynı numarayı yapıyo ahmetcan ... ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D