Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,047,641
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

beyler kaplama konusunda resımler işin saglikli olmasi için soymak gerekiyor. ama şart degil.
once soyuldu pesinden dişi sonrada taban ve on gous kaplandi.

Etiketler

Hergün yeni bir arıza dostumuz çıkıyor meydana,naaptııın Mücahit öyle,aracı baştan yaratmışsın,açsana bir konu başlığı,yükle resimleri,bilgilendir bizleri yaptıklarınla ilgili ;D

Burak bey doğru söylemişler sağ ön teker ile tampon arasında bir noktada şasenin size bakan yüzünde.

ben bittim araç bitmedi. araç sanayide birde yukselsin. gerisi kolay bu arada araçda 6 adet burc var. torbadan 4 tane çikti en arkadakiler degişmicek sanirim.

Hayır,sadece öndeki 4 tane açılı burç deyişiyor,başka yok. 8)

Arkadaşlar,hayal etmek gibisi varmı yaaaa,düşünsenize;Toyota gezisinde gece geç saatte aracımın yanına gidiyorum,şöyle yukarı bir bakıyorum ki ne göreyim,Ahmet usta benim çadırı getirmiş ogün,bende takmışım,akşam o basmakları çıkıp,150cmx200cm olan çadırımda yatıyorum.Ahhh ahhh

Burayada yazayımda sesimi duyan olur belki ;D

mücahit neyapmışsın arabayı....sırf film için mi soydun bukadar??

vallahi duydum ;Dben merak etme önceden yollucam takar gelirsın kendimede yapacam bu arada .

Ben bu gaz verme işini kaptım galiba ;D,Ahmet usta benimkisi espiri,sen rahat rahat düşün,yap,acelemiz yok,ortaya öyle birşey çıksınki herkez faydalansın.Bu iş önemli,herkezin gözü kulağı sende.

tugsan75' Alıntı:
Ben bu gaz verme işini kaptım galiba ;D,Ahmet usta benimkisi espiri,sen rahat rahat düşün,yap,acelemiz yok,ortaya öyle birşey çıksınki herkez faydalansın.Bu iş önemli,herkezin gözü kulağı sende.

farkındayım halledrim problem yok tamam ;D

Herkeze hayırlı akşamlar,bana müsade,son çıkan dükkanı kapatsın 8)

hekese iyi geceler

Herkeze hayırlı sabahlar,hayırlı günler 8).Şöyle dükkanı bir süpürüp,etrafı toplayayım,mmmm negüzel tertemiz bırakmışsınız

tugsan75' Alıntı:
Herkeze hayırlı sabahlar,hayırlı günler 8).Şöyle dükkanı bir süpürüp,etrafı toplayayım,mmmm negüzel tertemiz bırakmışsınız

Günaydın ;D , Taze çay var göndereyimmi? ;D